Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ACS Sepsi SIC își adjudecă primul meci al seriei cu Olimpia CSU Brașov

Silviu Isailă

Silviu Isailă
08.04.2017

ACS Sepsi SIC s-a impus în fața celor de la Olimpia CSU Brașov, scor 89-44, într-o partidă ce a contat pentru semifinalele Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Brașovencele au început foarte bine confruntarea din Sala Sporturilor Szabo Kati, conducând cu 6-0 după primul minut de joc. Replica gazdelor a venit repede, reușind să egaleze, scor 6-6. Echilibrul s-a menținut până la finalul actului inaugural, câștigat la o singură posesie de echipa din Sf. Gheorghe, scor 18-16. Elevele lui Dan Calancea au căzut în sfertul secund, marcând doar șase puncte. ACS Sepsi a intrat la cabine cu un avantaj de 20 de puncte, scor 42-22.

După revenirea de la cabine, echipa de sub Tâmpaa continut să evolueze modest și astfel, după primele 30 de minute de joc, scorul era 64-37. Ultimul act s-a desfășurat în aceeași notă, ACS Sepsi SIC impunându-se cu scorul de 89-44.

Cea mai bună marcatoare a gazdelor a fost Tyaunna Marshall cu 24 de puncte la care a mai adăugat 2 recuperări și 7 pase decisive. Chay Shegog a terminat în double-double cu 14 puncte și 10 recuperări.

De partea cealaltă, Adrienne Webb a reușit 12 puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive. Michaela Houser a terminat partida cu 11 puncte, o recuperare și o pasă decisivă.

Meciul doi al seriei este programat miercuri, 12 aprilie, cu începere de la ora 18.00.

foto: Gyurko-Henning Balazs

8 comentarii la aceasta stire:
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    SIC
    Unde e expertul care spune ca SEPSI nu joaca baschet?

    cu 6 ani în urmă (08.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA !
    Din pacate sint foarte multi experti nepriceputi...printre care si Calancea,care a declarat,ca va castiga meciul...Cred ca s-a lamurit,ce inseamna SEPSI SIC !!! Nu cu 5 cosuri ci cu 45(dublu) a pierdut !!

    cu 6 ani în urmă (09.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca KBSC2430:

      Tihi
      Mai citeste domnule o data ca scrie ca a zis ca spera ca va castiga? Ce, credeati ca o sa predea armele dinainte de a începe meciul?

      cu 6 ani în urmă (09.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Sic
    Aveti o echipa fondata prin 2007 si un titlu. Sunteti Unirea Urziceni.

    cu 6 ani în urmă (09.04.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Eu inteleg entuziasmul
    d-lui Tihi dar dansul e intr-o totala confuzie...
    E a 2-a oara, intr-un comentariu privind acest meci, cand face confuzie intre puncte si cosuri. (vezi comment la articolul precedent)
    Naucitoare insa e matematica d-lui Tihi.....45 e dublul lui 5......
    Hmm......adica 2=9....ca numa' asa 45 : 2 (de fapt 9) = 5....si viceversa....
    Oricum, daca ati uitat cumva, in finala joaca ...SECSIPEPSIC....ufff, acronimele astea....deci joaca Sf. Gheorghe cu Brasovu.... îi clar, nu ?

    cu 6 ani în urmă (09.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe DIMA:

      Oldtimer
      Numele echipei sânt interzis ???

      cu 6 ani în urmă (09.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Wolfpack:

      Nu...
      ... dar ti se impleticeste limba daca incerci sa-l pronunti. frumoasa limba, maghiara, dovada a unui popor care n-a iesit inca din faza onomatopeelor :)))) Si, fiind inca in faza asta, este explicabila eroarea de aritmetica... asta s-a inventat cu vreo 10.000.000 de ani mai tarziu :)))

      cu 6 ani în urmă (12.04.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Edit :

    Pt.Oldtimer
    Degeaba despicați firul în patru cu matematica și cu gramatica, care cam schioapătă și la D-voastră, adevărul e una singură: la sfârșitul partidei fetele de la Sepsi Sic au avut 89 puncte,iar cele de la Olimpia 44, ceea ce înseamnă chiar mai mult ca dublu, chiar dacă vă faceți că nu înțelegeți.

    cu 6 ani în urmă (10.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!