Stiri

ACS Sepsi SIC își va începe parcursul din EuroCup cu două meciuri acasă, urmate de trei deplasări

Andreea Vlase

Andreea Vlase
15.10.2018

Campioana României își cunoaște programul din grupa D a EuroCup. ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe va juca primul meci pe propriul teren, în 25 octombrie, cu WBC Enisey, și va încheia faza grupelor tot acasă. În 13 decembrie va întâlni la Sepsi Arena formația venită din calificări, Orman Genclik.

În cursul săptămânii trecute s-au disputat dublele din calificările celei de-a doua competiții europene feminine. ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și-a aflat și a 3-a adversară din grupă, Orman Genclik. Turcoaicele și-au împărțit victoriile cu polonezele de la Arka Gdynia. A fost 67-52 în tur pentru Orman, iar returul s-a încheiat cu succesul gazdelor, 82-74. La total a fost 141-134, astfel că Orman Genclik se alătură campioanei României în grupa D, din care mai fac parte WBC Enisey și Mersin BSB.

Prima etapă a fazei grupelor EuroCup este programată în 24 și 25 octombrie. În prima zi se va juca meciul dintre adversarele din Turcia ale alb-verzilor, Mersin BSB și Orman Genclik. ACS Sepsi SIC va disputa prima partidă în 25 octombrie.

Programul campioanei României în grupa D:

ACS Sepsi SIC vs WBC Enisey, 25 octombrie, ora 19:30, Sepsi Arena, Sfântu Gheorghe

ACS Sepsi SIC vs Mersin BSB, 1 noiembrie, ora 19:00, Sepsi Arena, Sfântu Gheorghe

Orman Genclik vs ACS Sepsi SIC, 8 noiembrie, ora 16:00 (15:00 ora României), Sarit Zarifoglu Spor Salonu, Ankara

WBC Enisey vs ACS Sepsi SIC, 28 noiembrie, ora 19:10 (14:10), Arena Sever, Krasnoyarsk

Mersin BSB vs ACS Sepsi SIC, 5 decembrie, ora 18:30 (17:30), Edip Buran Spor Salonu, Mersin

ACS Sepsi SIC vs Orman Genclik, 13 decembrie, ora 19:00, Sepsi Arena, Sfântu Gheorghe

„Ne gândim la EuroCup și sper că vom fi pregătiți chiar dacă avem o grupă grea și va fi foarte greu pentru noi. Dar sper că vom lăsa măcar o impresie bună. Nu avem stres în EuroCup, doar vrem să jucăm cât de bine putem. O să avem două meciuri acasă la început și sper să fie frumos pentru fanii noștri. Avem două echipe turcești și una rusă. Toată lumea vrea să le evite, iar noi primim 3 echipe doar din Turcia și Rusia. Evident că nu am avut noroc, dar este o provocare mare pentru noi și sper că o vom folosi în avantajul nostru”, spunea Zoran Mikes, antrenorul lui ACS Sepsi SIC, după ce echipa sa câștiga meciul din a doua etapă a LNBF.

În ediția precedentă a EuroCup, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a trecut de grupă și a cedat la șapte puncte în primul tur al fazei eliminatorii, cu Olympiacos.

 Citiți și:

Zoran Mikes: „Vom fi cea mai tare nucă pentru orice echipă și este o șansă mare să își „rupă dinții” jucând împotriva noastră”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!