Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ACS Sepsi SIC întâlnește formația care i-a pus cele mai multe probleme în campionat

Andreea Vlase

Andreea Vlase
19.01.2018

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe primește vizita Olimpiei Brașov în etapa a 16-a din Liga Națională. Covăsnencele s-au impus de 17 ori în duelurile directe, începând din 2012. Brașovencele au o singură victorie cu alb-verzile.

Campioana a câștigat cu 78-70 meciul tur din etapa a 7-a. A fost cel mai strâns rezultat final înregistrat de elevele lui Zoran Mikes în această ediție de campionat. Atunci alb-verzile au jucat la Brașov la două zile după ce au întâlnit pe Hatay BB în EuroCup, în deplasare.

Față de meciul tur, de la Olimpia a plecat Durrett și a venit Jez. De asemenea, Dan Calancea se poate baza din nou pe Irimia, care era accidentată la precedenta întâlnire. Atunci gazdele au folosit doar 7 jucătoare, cu cele de perimetru integraliste. Oaspetele au rulat 11 jucătoare.

Cele două echipe au luptat pentru un loc în finală în sezonul trecut. Atunci alb-verzile s-au impus cu 89-44 și 80-77. Singura victorie a brașovencelor în duelurile cu ACS Sepsi SIC datează din decembrie 2015, când s-au impus pe propriul teren cu 77-74.

ACS Sepsi și-a câștigat toate cele 6 partide de pe propriul teren. Olimpia are un bilanț de 4 victorii și 2 înfrângeri în deplasare. Alb-verzile au medii mai bune atât în atac (82,5 puncte înscrise față de 75,4), cât și în apărare (60,6 față de 72,8). 7 puncte sunt între cele două echipe în clasament. Liderul din Sfântu Gheorghe este pe prima poziție cu 13 victorii din 13 (26 de puncte), în timp ce alb-albastrele sunt pe 5 cu 19 puncte (7/5).

Partida dintre ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și Olimpia Brașov este programată sâmbătă de la ora 18:30. Brigada de arbitri va fi formată din Mircea Șerban, Alexandru Ivan și Alexandru Stamate, iar comisar din partea FRB a fost desemnat Mihai Caraion.

*foto: Sport Pictures 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!