Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe acționată în judecată de o fostă jucătoare pentru 50.000 USD

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.04.2018

Chandra Harris a evoluat la ACS Sepsi SIC în sezonul 2016/2017, iar actualmente se află în esalonul secund din Franța

Lovitură de imagine pentru ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, campioana en-titre a României în ultimii doi ani. Clubul a fost acționat în judecată de către o fostă jucătoare care solicită daune în cuantum de aproximativ 50.000 de mii de dolari. Conform covăsnenilor, în spatele procesului s-ar afla avocatul-agent care a intermediat anul trecut transferul sportivei la Sfântu Gheorghe, Sergiu Gherdan. Aceeasi persoană a depus, în urmă cu două luni în finala Cupei României, memoriu împotriva ACS Sepsi SIC prin care a solicitat câstigarea trofeului de către CSM Satu Mare, la masa verde. 

Mai citiți si:

Olimpia CSU Brașov acționată în judecată de șase ori la finalul lunii martie

Chandra Harris se numeste jucătoarea care solicită drepturi salariale de peste 50.000 mii de dolari la Tribunalul Bucuresti, în dosarul 2672/3/2018, ce are termen stabilit pe data de 15.05.2018. Sportiva este reprezentată de către avocatul Horațiu Brisc din Cluj-Napoca, acelasi avocat care reprezintă în instanță pe sportiva Ashley Morrissette împotriva Olimpiei CSU Brasov, jucătoare reprezentată pe plan baschetbalistic de către agentul Sergiu Gherdan (foto dreapta). 

Harris a evoluat 33 de meciuri pentru ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, în sezonul 2016-2017, având medii de 6.9 puncte si 5.8 recuperări. Jucătoarea de origine americană nu a încântat din punct de vedere baschetbalistic pe parcursul sezonului precedent, iar în pauza de iarnă conducerea a dorit să-i rezilieze contractul. Conform surselor noastre, agentul sportivei, Sergiu Gherdan si conducerea ACS Sepsi SIC, prin managerul Rusz Istvan, au ajuns însă la un consens. Sportiva a fost de acord să i se reducă salariul, iar conducerea alb-verzilor a fost de acord să o păstreze în lot pe Harris. 

Greseala conducerii din Sfântu Gheorghe a fost că înțelegerea a luat forma unui "gentlemen-agreement", fără a se fi redactat un înscris în acest sens, iar actualmente ACS Sepsi SIC s-a trezit cu un proces în care sportiva solicită diferența de salariu la care a acceptat "să renunțe", în primă instanță, alături de penalități de întârziere în cuantum de peste 30.000 de dolari. Conform covăsnenilor, în spatele procesului s-ar afla persoana care i-a negociat acesteia "reducerea de salariu", agentul Sergiu Gherdan, aceeasi persoană care a încercat să ducă Cupa României la Satu Mare prin depunerea unui memoriu la finalul Cupei României, respins în cele din urmă de Federația Română de Baschet. 

În altă ordine de idei, finala Ligii Naționale de Baschet dintre ACS Sepsi SIC si CSM Satu Mare este programată a debuta vineri, 20 aprilie, de la ora 19:00, la Sala Sporturilor din Sfântu Gheorghe.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    SPER CA HARRIS SA AIBE BUN SIMT SI SA NU APARE IN SALA ARENEI DIN SFANTU GHEORGHE.CE ATITUDINE DE SPORTIV...CE NESERIOZITATE DIN PARTEA UNUI OM NECINSTIT CA ACEST CAUTATOR DE BANI SI PRESTIGIU FARA O MUNCA DEPUSA !! RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    cu 5 ani în urmă (19.04.2018) Raspunde
  • Vander :

    Scopul scuza mijloacele???
    O pereche fara coloana vertebrala care in acest an vrea sa castige macar bani... daca titlul si cupa tot nu poate fi castigata pe teren. Caracterul lui Harris n-are nevoie de prezentare: pe teren cu scandalurile sale ... Si-a gasit perechea si impreuna cu un alt individ fara caracter (cu un profesionalism indoielnic - vezi memoriul din Cupa)vor sa-si creasca bugetul pentru procesurile de anul viitor... Balcaniada continua... Poate ca deja e redactat memoriul si pentru meciul 1 si 2 al finalei... E o chestiune de timp sa gaseasca si cateva litere sau greseli de readactare in regulament sa inceapa iar circul...Summa summarum: HAI fetelor sa castigam pe teren!!!

    cu 5 ani în urmă (20.04.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      Corect...DE ACORD

      cu 5 ani în urmă (20.04.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!