Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ACS Sepsi SIC a renunțat la serviciile jucătoarei Tia Faleru

Valentin Todea

Valentin Todea
29.11.2015

Formația din Sfântu Gheorghe a ajuns la un acord cu Tia Faleru în privința plecării acesteia de la echipă. În opt meciuri jucate în Liga Națională, sportiva din Statele Unite a reușit medii de 5.6 puncte și 4.8 recuperări.

În locul acesteia, trupa antrenată de Zoran Mikes a adus-o pe Amanda Thomposon, jucătoare ce a impresionat în sezonul 2012-2013 în maieul grupării CSU Alba Iulia. În acea stagiune, baschetbalista a contabilizat statistici de 14.6 puncte, 10.0 recuperări, 2.0 pase decisive și 2.0 intercepții în 34 de partide bifate în campionat. Extrema a început acest sezon la Indias Mayaguez din Puerto Rico. 

Thompson are la activ și două experiențe în WNBA, la Tulsha Shock în 2010 și la Atlanta Dream în 2014. 

*Foto: Szigyarto Szabolcs/Crow Security; Cristian Cosma

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!