Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ACS Sepsi SIC a transferat o nouă jucătoare din Statele Unite

Valentin Todea

Valentin Todea
26.08.2016

Campioana României la baschet feminin a mai efectuat un transfer înainte de startul noului sezon. Astfel, extrema de forță Chandra Harris a ajuns la o înțelegere cu formația pregătită de Zoran Mikes. Sportiva în vârstă de 27 de ani are în spate mai mulți ani petrecuți în campionatele europene. Aceasta a evoluat în ultimul sezon pentru Catz Lappeenranta din Finlanda, acolo unde a strâns medii de 14.2 puncte, 10.3 recuperări, 1.7 pase decisive și 2.5 intercepții în 30 de partide.

Chandra a jucat în stagiunea 2015-2016 și la Catz Lappeeranta din Letonia, unde în 12 partide a marcat 15.4 puncte și a reușit 9.2 recuperări, 1.7 pase decisive, 1.7 intercepții și capac pe întâlnire. Harris a absolvit Universitatea Georgia State în 2012, aflându-se în fața celui de-al cincilea sezon ca profesionistă.

Având o înălțime de 1.85 metri, baschetbalista amintită va fi cea de-a șasea jucătoare străină din lotul celor de la Sepsi SIC, după Rachel Mitchell, Tierney Pfirman, Emily Cady, Tyaunna Marshall și Chucky Jeffery.

*Foto: georgiastatesports.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!