Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ACS Sepsi SIC caută a 12-a victorie consecutivă cu CSU Alba Iulia

Andreea Vlase

Andreea Vlase
12.01.2018

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CSU Alba Iulia vor disputa ultimul meci al etapei a 14-a din Liga Națională. Partida de la Sepsi Arena pune față în față ocupantele locurilor 1 și 4 în acest moment.

ACS Sepsi SIC caută a 12-a victorie la rând în campionat, după parcursul perfect de până acum. Campioana revine în fața propriilor fani după două victorii în deplasare, la Arad (82-58) și Alexandria (80-64). În etapa trecută, elevele lui Zoran Mikes au fost primele care au plecat cu puncte de pe terenul teleormănencelor.

CSU Alba Iulia a pierdut în runda precedentă, 66-70 acasă cu Olimpia Brașov. A fost o dublă week-end-ul trecut între cele două echipe, cu un meci de campionat și unul din CEWL. Formația pregătită de Manuel Rodriguez s-a impus în a doua partidă, pentru un punct, după trei reprize de prelungiri.

ACS Sepsi SIC și CSU Alba Iulia sunt despărțite de 4 puncte în clasamentul Ligii Naționale. Campioana en-titre are 22 de puncte după 11 victorii. CSU are un bilanț de 6 victorii și 6 înfrângeri, cu 18 puncte. Alb-verzile au câștigat toate cele 5 meciuri jucate acasă în această ediție de campionat. Alb-albastrele au 3 victorii și 3 înfrângeri în deplasare.

Deținătoarea titlului are în continuare cel mai bun atac din campionat, cu o medie de 81 de puncte, dar și cea mai bună apărare, cu 62,2 puncte primite pe meci. CSU Alba Iulia are 69,5 puncte înscrise/meci și 73,4 încasate.

În tur ACS Sepsi s-a impus cu 76-62. Atunci coșghetera partidei a fost Sydney Wallace, cu 23 de puncte. Americanca a fost la ultimul meci pentru Sepsi. Aceasta a fost adusă pentru o perioadă limitată, să suplinească absența lui Webb. La CSU s-a remarcat la acel meci January, cu 22 de puncte și 8 pase decisive. Alina Crăciun s-a alăturat între timp alb-albastrelor.

A fost a 11-a victorie consecutivă pentru covăsnence în duelurile directe. În serie au fost și cele trei meciuri ale finalei din 2016, când alb-verzile câștigau primul titlu. 12-9 este scorul duelurilor directe, din 2012 până acum. Ultima victorie a lui CSU Alba Iulia în fața celor de la Sepsi datează din noiembrie 2014, 77-74 în deplasare.

Partida dintre ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CSU Alba Iulia se joacă sâmbătă, de la ora 18:30, la Sepsi Arena. Vor arbitra Alexandra Stan, Valentin Negrea și Alexandru Nicolaie, iar Alina Moanță va fi comisarul din partea FRB.

*foto: Sepsi-SIC facebook

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    SEPSI SIC nu cauta a 12-a victoria consecutiva,ci va castiga !! Este echipa cea mai buna din campionat,cu un joc convingator,cu tactica si tehnica superioara celorlalte candidate la titlu!! FELICITARI FETELOR !! HAI SEPSI SIC !!

    cu 6 ani în urmă (13.01.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii