Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ACS Sepsi SIC, duel cu ”U” Cluj pentru a treia oară în acest an

Valentin Todea

Valentin Todea
28.02.2017

Etapa a patra din faza secundă a sezonului regulat din LNBF programează meciul dintre ACS Sepsi SIC și Universitatea Cluj-Napoca. Partida va avea loc miercuri, 1 martie, pe terenul campioanei și va demara la ora 19:00.

Formația pregătită de Zoran Mikes a câștigat în runda precedentă pe terenul Olimpiei Brașov, scor 45-79, în timp ce trupa ardeleană a triumfat acasă împotriva celor de la Phoenix Galați, scor 81-73. În clasament, Sepsi este liderul detașat iar clujencele ocupă poziția a treia cu 5 puncte mai puțin.

Gruparea din Covasna a câștigat anterioarele trei dispute din actuala stagiune cu echipa studențească, ultimul în sferturile Cupei României, scor 67-49 pe teren propriu. Combatantele amintite s-au întâlnit  în luna ianuarie a acestui an și în campionat, atunci când Sepsi s-a impus tot acasă cu scorul de 61-55.

*Foto: CROW Security

11 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    arbitraj
    Domnilor de la federatie,in ultima perioada trimiteti la Sfantu Gheorghe,numai arbitrii din Targoviste,Cluj, orase cu care SEPSI SIC este intr-o lupta pentru suprmatie in clasament! DE CE ??? Se stie,ca doamna Csender la fel nu agreeaza atmosfera din municipiul Sfantu Gheorghe.Din pacate de multe ori,sportivitatea si frumusetea jocului este influentat de arbitraj!

    cu 7 ani în urmă (28.02.2017)
    • U BT Cluj-Napoca KBSC2430:

      arbitri
      Da exista cineva care agreeaza atmosfera din SF Gheorghe? La cum va comportati...

      cu 7 ani în urmă (28.02.2017)
    • CSU ACS Rookies Oradea laca1968:

      Cum ?
      Cum ne comportam? Ai fost vreodata la un meci din Sfantu, sau vorbesti dupa auzite, ce spun toti ratatii extremisti ca tine?

      cu 7 ani în urmă (28.02.2017)
    • U BT Cluj-Napoca KBSC2430:

      laca
      Mai trebuie sa zic ceva sau e de-ajuns limbajul tau?

      cu 7 ani în urmă (28.02.2017)
    • CSU ACS Rookies Oradea laca1968:

      kbsc
      Ai dreptate, provocati si dupa aia va plangeti. Voi care ati facut pipi intre scaune in sala Kati Szabo la finala cupei.

      cu 7 ani în urmă (28.02.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Eu am fost boss, nu o singură dată! Behăiţi penibilitatea aia de asa-zis imn al unui fictiv ţinut și sunteţi jigniţi dacă oaspeţii nu halesc momentu' vostru. Stii, turism faceţi de nota 10, sunt client al zonei. Insă pe zona de baschet vă comportaţi mai penibil decât o galerie de fotbal. Incercaţi să vedeti că orizontul nu se sfârșeste în vârful nasului vostru de secui ce încă mai asteaptă revizuirea tratatului de la Trianon. Am mai zis-o, ăla nu OUG 13 a guvernului Grindeanu. Lăsati-o baltă, Murphy chiar nu înţelege ce ziceţi voi, asteaptă doar încurajări pentru jocul echipei, în niciun caz scandări iredentiste. Nici adversarele nu pricep o iotă dintr-o limbă vorbită de o populaţie ce este cuantificabilă la max. 8500000 persoane.

    cu 7 ani în urmă (28.02.2017) Raspunde
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    chirita
    Deci tu ai facut pipi intre scaune ? Sa-ti fie rusine . Daca nu intelegi maghiara, de unde sti ca sunt scandari irredentiste ? De unde atata ura frate ? Intr-o Europa unita, unde pretinzi sa ai drepturi ca celelalte natiuni trbuie sa fi mult mai tolerant.

    cu 7 ani în urmă (01.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    BOUL DE CRISTI
    Cristian Chirita :esti un bou,un analfabet necioplit ! Stii ce vorbesti?? Inainte de toate in sport fara politica ! Dincolo de acest adevar,esti un analfabet,ne fiind nici o legatura logica intre realitate si gindurile tale murdare!Retragete in buncarul tau de mamaliga !!

    cu 7 ani în urmă (01.03.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Bozgore, eu nu am apucături de migrator ce își halește mijlocul de transport. Fii rezonabil, mai ușor cu jignirile pt că aici nu-i pasalâcul de la Buda. Sunt ceva șanse să încurci toaleta cu sala voastră da' m-am orientat după pictograme, limba voastră oricum e principalul argument al lui Darwin în sustinerea teoriei evolutioniste, faceti ca niste cimpanzei adusi la stadiul de claponi.

      cu 7 ani în urmă (01.03.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    Hajrá SEPSI SIC !
    Felicitari fetelor din Sepsiszentgyörgy ! Sinteti cele mai bune din tara in ultimii trei ani!! Diseara mai adaugati inca un meci castigat la palmaresul vostru cu U Kolozsvár!!Zoran conduce detasat pe Petricevici,care probabil diseara va respecta spectatorii si imnul nostru !!

    cu 7 ani în urmă (01.03.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe channingfrye :

    .
    Ce va face sa credeti ca va respecta "traditia" voastra, domnule Tihi

    cu 7 ani în urmă (01.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!