Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ACS Sepsi SIC este a doua finalistă a LNBF

Silviu Isailă

Silviu Isailă
13.04.2017

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe s-a impus pe terenul celor de la Olimpia CSU Brașov, scor 80-77, într-o partidă ce a contat pentru semifinalele Ligii Naționale de Baschet Feminin. În urma acestui rezultat, echipa din Sfântu Gheorghe s-a calificat în finala campionatului, acolo unde va întâlni pe Universitatea Cluj.

Gazdele au început foarte bine meciul, după primele trei minute de joc conducând cu scorul de 10-3. Echipa de sub Tâmpa s-a menținut la conducerea partidei până la finalul actului inaugural, câștigat cu scorul de 25-19. În primele minute ale sfertului secund echipa antrenată de Zoran Mikes a revenit și a preluat conducerea, scor 25-26. Actul secund a fost unul foarte disputat, scorul pauzei fiind egal, 45-45.

După revenirea de la cabine, echipa condusă de Dan Calancea a preluat inițiativa, scorul înaintea actului decisiv fiind 60-58. În ultimul sfert s-a mers cap la cap. Cu 30 de secunde din joc, oaspetele aveau un avantaj minim, scor 74-76. Michaela Houser a repus în brațele adversarului, Marshall marcând două puncte ușoare, scor 74-78. Echipa din Sf. Gheorghe s-a distanțat la 74-80, Webb marcând de la distanță la ultima fază ducând scorul la 77-80.

Adrienne Webb a fst cea mai bună marcatoare a gazdelor cu 29 de puncte la care a mai adăugat 7 recuperări. Michaela Houser a reușit 24 de puncte, 4 recuperări și tot atâtea pase decisive.

De partea cealaltă, Ancuța Stoenescu a terminat partida cu 16 puncte și 2 recuperări. Annemarie Godri Părău a reușit 13 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive.

*Foto: Szigyártó Szabolcs (Crow Security)

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Bravo fetelor...Felicitari !!!Sinteti cele mai bune !!

    cu 6 ani în urmă (13.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!