Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ACS Sepsi SIC, la primul meci oficial în noua sală din Sfântu Gheorghe

Andreea Vlase

Andreea Vlase
07.10.2017

ACS Sepsi Sic la Sepsi Arena

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe primește vizita formației arădene în etapa a 2-a a Ligii Naționale. Este primul meci oficial pe care campioana îl va disputa la Sepsi Arena. Clubul a anunțat că vor exista curse speciale care vor duce spectatorii la sală.

Campioana en-titre s-a impus cu 82-64 la Timișoara în runda inaugurală. La primul meci oficicial al sezonului, Zoran Mikes a fost nevoit să joace fără Părău și Webb în partea secundă, după ce aceastea au ieșit accidentate în primele două sferturi. Atunci alb-verzile și-au intrat în ritm mai greu, după mai mult de două săptămâni de la ultimul amical, dar au avut un final de meci liniștit.

FCC ICIM Arad va fi la al patrulea meci în mai puțin de două săptămâni după dubla din cupă și partida din prima etapă. Galben-albastrele nu au un început de sezon foarte convingător. Acestea au pierdut în prima manșă din cupă la Timișoara cu 64-69 și s-au impus în retur cu 59-57, obținând calificarea la turneul final ca lucky looser. Arădencele, din nou fără căpitanul Hadzovic, au început campionatul cu o înfrângere pe teren propriu, 80-94 cu Olimpia Brașov.

Pentru ACS Sepsi SIC, partida cu arădencele este ultima repetiție înaintea startului în EuroCup. După 4 zile vor juca prima partidă din grupa D, pe terenul formației poloneze Energa Torun. Oficialii campioanei anunțau înaintea debutului de sezon că în prima parte se vor axa total pe meciurile din cupele europene, având timp să recupereze pe parcurs în campionat.

Scorul confruntărilor directe este favorabil ICIM-ului, 10-5. Aceste dueluri au început în septembrie 2012 când formația din Sfântu Gheorghe a devenit ACS Sepsi SIC. Primele 9 întâlniri le-au revenit arădencelor. În sezonul trecut echipa din Covasna s-a impus în ambele partide.

Meciul dintre ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și FCC ICIM Arad este programat duminică de la ora 19 la Sepsi Arena. Vor arbitra Fabiana Martinescu, Dragoș Barbu și Costin Bogdănescu. Comisar: Alina Moanță.

*foto: CROW Security / Szigyártó Szabolcs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!