Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ACS Sepsi SIC primește vizita Alexandriei în ultimul meci al etapei

Andreea Vlase

Andreea Vlase
21.10.2017

ACS Sepsi SIC întâlnește duminică pe CSBT Alexandria în ultima partidă a etapei a 4-a din Liga Națională. Alb-verzile își continuă ritmul susținut din această perioadă, cu meciuri în campionat la finalul săptămânii și jocuri în EuroCup la mijlocul săptămânii. Formația lui Zoran Mikes a legat 3 victorii în startul campionatului și o caută pe a 4-a pentru a rămâne cu maximum de puncte și pentru a reveni la egalitate cu CSM Satu Mare în fruntea clasamentului.

CSBT Alexandria a fost lider după prima etapă, învingând la 40 de puncte pe CSU Alba Iulia. Au urmat două meciuri decise cu coșuri în ultima secundă. Dacă la Târgu Mureș elevele lui Mădălin Piperea au pierdut după un buzzer beater, în etapa trecută a fost rândul lor să sărbătorească o victorie obținută în ultima secundă, prin trița lui Bartee, cu Olimpia Brașov.

Din 2012, de când formația din Sfântu Gheorghe a trecut la actuala formă de organizare, au fost 17 dueluri directe între cele două echipe. ACS Sepsi SIC a câștigat ultimele 14 întâlniri. În sezonul trecut au fost patru meciuri. Două s-au disputat în prima fază a sezonului regulat, alb-verzile câștigând cu 76-69 și 80-54. Cele două s-au întâlnit și în primul tur al play-off-ului și Sepsi s-a impus cu 81-64 și 85-75.

Singura victorie a celor de la CSBT Alexandria în fața actualei campioane datează din octombrie 2013. Atunci teleormănencele s-au impus acasă cu 52-40 în etapa a 2-a din campionat. A fost un joc cu foarte multe greșeli, cu un total de 60 de mingi pierdute de cele două echipe.

Meciul dintre ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CSBT Alexandria se joacă duminică de la ora 19 la Sepsi Arena. Brigada de arbitri este compusă din Andrada Csender, Andrei Bădilă și Alexandru Nicolae, comisar Marius Marinescu.

*foto: Gyurko Henning Balazs /Crow Security

9 comentarii la aceasta stire:
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    Hai Sepsi!!!
    Chirita te invit la meci!

    cu 6 ani în urmă (21.10.2017) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca hunteru :

    Eu zic...
    ...ca niste mici inainte de meci si un kurtos la pauza n-ar strica... si o bere dupa, ca intre prieteni. Primul rand il da cel a carui echipa pierde, al doilea cel a carui echipa castiga ;-)

    cu 6 ani în urmă (21.10.2017) Raspunde
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    ...
    Sunteti bineveniti. Sa castige cei buni.

    cu 6 ani în urmă (21.10.2017) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Bravo!
    In sfarsit cele mai frumoase comentarii de la un articol privind pe Sepsi!
    Da,in kurtos sunteti doctori,deliciosi,in privinta micilor am rezerve,dar pot fi compensate cu un excelent gulas...Sper sa aveti un parcurs cat mai lung in cupele europene,ca sa pot ajunge sa va sustin in superba sala pe care o aveti si sper ca nu o sa fie deranj daca voi scanda si "Haide Sepsi!" alaturi de "Hajra Sepsi!"...Si apropos,in cupe a fost sold out sau s-au mai gasit bilete?

    cu 6 ani în urmă (22.10.2017) Raspunde
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    Buzestii
    Au mai fost vreo 500 de locuri libere

    cu 6 ani în urmă (22.10.2017) Raspunde
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    Buzestii
    Mersi pentru urari, dar din pacate fara jucatoarele accidentate sansele sunt cam mici

    cu 6 ani în urmă (22.10.2017)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Cupe
      Pai doar nu si-au rupt picioarele ca sa nu fie si recuperate.Apoi baschetul feminin este mult mai imprevizibil decat cel masculin,deci sperante sunt.

      cu 6 ani în urmă (22.10.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!