Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ACS Sepsi SIC va începe seria amicalelor la mijlocul lunii septembrie

Andreea Vlase

Andreea Vlase
30.08.2018

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe s-a reunit spre finalul săptămânii trecute și a început pregătirea pentru noul sezon. Campioana României a anunțat programul de partide amicale, dar și prețurile pentru abonamente. Primul joc de verificare pentru alb-verzi va fi în 14 septembrie, acasă cu Phoenix Constanța.

Deținătoarea ultimelor trei titluri a făcut foarte multe schimbări de lot în această vară. Alb-verzile au început pregătirile acum o săptămână, având 2 antrenamente pe zi, unul fizic și unul cu mingea. ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a anunțat, prin intermediul paginii de facebook, următorul program de meciuri amicale:

14 și 15 septembrie meciuri cu Phoenix Constanța, la Sfântu Gheorghe

19 septembrie cu Olimpia Brașov, tot la Sfântu Gheorghe

21 septembrie joacă în deplasare cu VBW CEKK Cegled (Ungaria)

22-23 septembrie, Cupa Sio (găzduită de Atomeromu KSC Szekszard)

28-29 septembrie Cupa Sepsi, cu Samsun Canik Belediye Spor, Olimpia Brașov și FCC ICIM Arad

Lotul celor de la ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe în sezonul 2018-2019: Annemarie Gödri-Părău, Renata Kovacs (rămase din sezonul trecut), Edit Janko, Andrea Taranek, Adrienn Ioachim (tinere localnice), Nora Demeter, Ioana Ghizilă, Anca Șipoș, Viorela (Rus) Voicu, Angelika Slamova, Kristina Higgins, Marina Solopova, Jovana Pasic, Dominique Allen și Payton Whitted.

Câștigătoarea eventului în sezonul precedent a anunțat și prețurile abonamentelor, care nu s-au schimbat. Acestea conțin meciurile din LNBF și din EuroCup. „Abonamentul de suporter este 150 de lei, cel cu loc asigurat 250 de lei, abonamentul de familie (2 adulți și 2 copii) 350 de lei, iar abonamentul VIP 500 de lei.”

Alb-verzile vor începe în 1 noiembrie meciurile din EuroCup, iar Liga Națională ar trebui să înceapă în 6 octombrie. Dacă la masculin s-au stabilit deja grupele și programul competiției, la feminin încă nu s-a anunțat oficial componența campionatului. În 31 august este termenul limită fixat de federație pentru ca cel puțin 6 echipe să se încadreze în condițiile de eligibilitate.

*foto: facebook Sepsi-SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!