Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ACS Sepsi SIC, victorie la 20 de puncte cu FCC ICIM Arad într-un joc cu multe absențe

Andreea Vlase

Andreea Vlase
08.10.2017

ACS Sepsi SIC

ACS Sepsi SIC a câștigat cu 79-59 cu FCC ICIM Arad, la debutul în noua arenă. Scorul pe sferturi a fost: 21-19, 26-12, 20-13 și 12-15. Ambele echipe au avut absențe notabile. La gazde Webb a rămas în afara lotului de 12, iar Părău și Dzankic nu au jucat deloc. Hadzovic nu a intrat deloc la oaspete.

Zoran Mikes le-a trimis în 5-ul de start pe Kilin, Neagu, Fontaine, Marshall și Kress. Bogdan Bulj a răspuns cu Mercea, Tavic, Nagy, Ciotir și Montgomery. Fontaine și Kress au dus scorul la 4-0, iar Tavic și Mercea au egalat. ACS Sepsi s-a distanțat la 19-13 după cinci puncte la rând a lui Neagu. FCC ICIM a egalat la 19, după șase puncte înscrise de Mercea. Stoenescu a stabilit scorul primei pauze: 21-19. Gazdele au  profitat de cele trei minute când adversarele nu au înscris și s-au distanțat la 29-21. Alb-verzile au  avut un run de 12 puncte cu care s-au distanțat la 45-27. La jumătatea partidei scorul era 47-31.

Campioana a profitat din nou de minutele de secetă din atacul advers și a reușit o nouă serie de 12 puncte, distanțându-se la 63-35 la jumătatea sfertului trei. La ultima pauză scorul a fost 67-44. Sfertul patru a fost singurul adjudecat de oaspete, grație punctelor înscrise de Wingate pe final. S-a încheiat 79-59 și ACS Sepsi SIC a debutat cu dreptul în partidele oficiale găzduite de Sepsi Arena.

Nathalie Fontaine a fost coșghetera partidei cu 25 de puncte. Pentru Sepsi au mai înscris: Marshall 18 puncte, plus  6 recuperări și 6 assist-uri, Neagu 8 puncte, Huțanu  8, Hamilton 8 puncte (9 recuperări), Stoenescu 5 puncte, Kress 4 și Kilin 3 puncte. Brandi Wingate a fost principala realizatoare de la formația vizitatoare cu 24 de puncte. Au urmat-o Mercea cu 11 puncte și 6 recuperări, Tavic 9 puncte, Nagy 6, Vernet 4, Montgomery 3 și Ferenczi 2 puncte. Gazdele au făcut diferența cu 8 reușite în plus de la semidistanță și 17 recuperări mai mult.

ACS Sepsi ajunge la 2 victorii din 2 în acest debut de sezon, în timp ce arădencele au pierdut a doua partidă din campionat. 

CROW Security / Szigyártó Szabolcs

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    Hai Sepsi!!!
    Bravo fetelor!!! Chiar si cu echipa doua ati putut invige lejer aceeasi arbitrii de rahat ca si anii trecuti. Regulile se schimba, arbitrajul ramane la fel.

    cu 6 ani în urmă (08.10.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Felicitam echipa campioana!! Sinteti superioare indiferent de componenta echipei...Succes in cupele europene !Pentru stabul technic: atentie la arbitraj,ca ne vor crea clipe grele pe tot parcursul campionatului arbitrii comandati si trimisi cu obligatii speciale !!Sa nu permiteti de la inceput,sa ne fure!!

    cu 6 ani în urmă (09.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!