Stiri

ACS Sepsi joacă pe terenul celor Hatay BB, liderul neînvins al grupei D

Andreea Vlase

Andreea Vlase
22.11.2017

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe joacă mâine ultimul meci în deplasare în faza grupelor din EuroCup. Alb-verzile întâlnesc Hatay BB. Formația turcă este pe prima poziție în grupa D, cu 4 victorii în cele 4 etape de până acum.

Tyaunna Marshall este principala realizatoare de la Sepsi cu 20,8 puncte/meci și 8,3 recuperări. Uriașa Courtney Paris este cea mai eficientă jucătoare de la Hatay în cele patru partide din întrecerea europeană, cu  medii de 17  puncte și 18 recuperări în 32 de minute.

În tur, la Sepsi Arena, turcoaicele s-au impus cu 80-63. Față de meciul din 18 octombrie, la campioana României au revenit pe teren Godri-Părău, Dzankic și Webb. Americanca a jucat în partida din ultima etapă de campionat, cu Sirius Târgu Mureș, după accidentarea suferită în prima rundă, la Timișoara. În schimb, Wallace nu mai apare în lotul alb-verzilor, nici pe site-ul clubului, nici pe pagina dedicată echipei pe site-ul competiției.

Cele două formații au victorii pe linie în campionatele interne. Hatay BB are 6 din 6 în prima ligă turcă, fiind la egalitate cu Fenerbahce. ACS Sepsi are 5 succese în campionat (după anularea celui cu Phoenix) și este pe locul secund, la două puncte de liderul CSM Satu Mare, cu un meci mai puțin.

Hatay este pe primul loc în grupa D cu 8 puncte. Urmează Piestanske Cajky, cu 6 puncte (2 victorii/2 înfrângeri), iar ACS Sepsi și Energa Torun au câte 5 puncte (1/3). Se califică în play-off primele două clasate din fiecare grupă, plus patru locuri 3, câte două din fiecare conferință regională.

Partida dintre Hatay BB și ACS Sepsi se joacă joi de la ora 17 la Antakya Kapali Spor Salonu. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSU ACS Rookies Oradea laca1968 :

    Hai Sepsi!!!
    Sidney Wallace a fost adusa pentru inlocuirea lui Webb. Hai fetelor, poate reusiti o surpriza!

    cu 6 ani în urmă (22.11.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!