Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ACTUALIZARE. Baschetbaliștii americani ai Brăilei, înjunghiați pe o terasă

Eduard Popa

Eduard Popa
16.09.2018

americani braila injunghiati

ACTUALIZARE 10:59

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului General Județean Brăila, incidentul s-a petrecut la ora 2 noaptea.

”În jurul orei 2.00, doi cetăţeni americani au intrat într-un conflict spontan cu alte persoane aflate pe terasa unui bar din Brăila. În timpul conflictului, cei implicaţi şi-au aplicat lovituri, în final cei doi cetăţeni americani fiind înjunghiaţi. Se pare că este vorba despre un cuţit. 

De asemenea, se fac cercetări specifice de identificare a celor implicaţi în conflict. La această oră se vizionează imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale localului. Nu se ştie câte persoane au fost implicate în conflict, se fac căutări. Nu e nimeni la audieri în acest moment”, a declarat Geanina Niculae, din partea IPJ Brăila pentru news.ro.

---

Baschetbaliștii americani ai clubului Cuza Sport Brăila, Darrel Bowie și Joseph McClain, au fost atacați în seara de sâmbătă spre duminică la o terasă din centrul orașului, susține site-ul local debraila.ro.

Potrivit sursei citate, Bowie (24 de ani) și McClain (25 de ani) ar fi fost loviți cu pumnii, sticlele, dar și cu un cuțit. Tot debraila.ro spune că mai mulți colegi de echipă au fost martori la întreaga scenă.

Cei doi sportivi au ajuns doar în urma cu o lună la Brăila.

Din primele informații, se pare că Bowie ar fi în stare gravă, cu plâmănul perforat și este supus chiar în aceste momente unei intervenții chirurgicale.

Episodul aduce aminte de cazul Chauncey Hardy, cel care a fost ucis în Giurgiu de membrul unui clan interlop, în noaptea de 8 octombrie. El avea să se stingă din viață o zi mai târziu.

Știre în curs de actualizare

30 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    Un ziarist nu ar trebui sa faca politica.
    Ce "primire" din partea unora.Si daca intervine Jandarmeria cu bastoane sa disperseze multimea violenta,unii ziaristi(care fac si politica)ii linseaza mediatic.

    cu 5 ani în urmă (16.09.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Bravo Sorin
      Nu am cuvinte să spun ce ma uimește mai mult la tine: lipsa de discernământ sau absența totală a empatiei...

      cu 5 ani în urmă (16.09.2018)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      alooo tovarasu'
      cei doi erau pe o terasa , nu la miting ! "Dupe" tine ar trebui sa fie jandarmi la fiecare colt de strada ? Si cind te gindesti ca Revolutia a plecat de la Timisoara . ( asta daca corespunde sigla atasata postarii). Probabil doar gurnalistii de la latrine au voie sa faca politica.
      Revenind la tragicul episod, daca a fost pe motiv rasial e grav ( se poate sa fie doar pe fond de betie a agresorilor- vezi Giurgiu dar si Vestprem) si vor urma si altele daca se merge pe sintagma " traditional " ( si nu ma refer la alimente, obiecte sau obiceiuri). Radicalizarea dobitoacelor prin diferite latrine e un fenomen grav.

      cu 5 ani în urmă (16.09.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Ce să mai... Unu' precum Sorin merită să fie "sodomizat" de jandarmi atât fizic cât și moral. Pe principiul "deținător ilegal de creier"! Ce treabă o avea sula cu prefectura? Adevărat, brutele cu uniforma ar trebui să mențină ordinea publică, în special în situații precum aceasta. Da' ei trebuie să stea capră la Livache. Rămân siderat de asemenea gânditori.

      cu 5 ani în urmă (16.09.2018)
    • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu:

      @titiacs & co
      Faceti politica pe forumurile dedicate. Sa inteleg de la voi ca daca Chauncey Hardy a murit injunghiat in 2011 pe vremea lui basescu si boc tot psd-eul si latrinele sunt de vina?

      cu 5 ani în urmă (16.09.2018)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      raspuns corect :
      DA !

      cu 5 ani în urmă (16.09.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Din alte relatari
    de la fata locului se poate deduce ca a fost o combinatie letala intre betie si rasism, deoare episodul a avut loc la ora 2 noaptea la o terasa si au fost prezenti mai multi colegi ai americanilor ( "traditionali" albi), care nu au avut de suferit, dar nici n-au intervenit ! Noroc cu camerele de supraveghere ( marturii interzise prin grija partidului iubit de sorinel ot Timisoara, condus de infractorul ot teleorman). Cer scuze totusi, posibil ca " traditionalii" albi sa fi fost usor " oachesi " cu doi R !

    cu 5 ani în urmă (16.09.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe zzza1:

      ce dobi....c
      Arici pogonici....eu ca si ardelean probabil mai vechi aici decat tot neamul tau venit de prin alta parte, iti zic sa-ti muti separatismele si dezbinarile la tine in familion si sa le tii acolo in discutiile cu nevasta-ta. Nu ti-e rusine bai ariciule sa vorbesti de interlopi cand oradea colcaie de clanuri? Nu in oradea o impuscat unu in cap pe alta acum cateva luni? Nu in oradea o fost un copil de judecator asasinat acum cativa ani???? BAAAA, revino-ti! Traiesti intr-un orasel care ii cat un bulevard din bucuresti si vorbesti de bucuresti? Pai hai sa-ti comparam oradea cu sectorul 1 din bucuresti atunci...sa vedem ce se mai alege de ea..Mai vad si pe la altii prin ardeal...gata, frate. S-o facut cateva fabrici venite pentru salarii mici si s-o facut autostrada din fonduri guvernamentale + UE si acum hai sa ne separam de prostii din moldova sau sud, saraciti vai mama lor. Pai atunci eu vreau altceva in Transilvania. Vreau ca judetul meu sa fie autonom. De ce sa sustin io putorile si jungla din secuime? Salaj? Satu Mare? Caras Severin? Arad? Hunedoara???
      Exact asta e principiul tau, ariciule...Vorbesti de votantii rosii, nenorocitule? Uita-te pe harta electorala!!! BIHORUL ERA ROSU!!! La fel ca tot ardealul cu exceptia CLUJ SI SIBIU! Vorbesti de oameni destupati la minte la noi aici...pai noi avem cel mai mare absenteism la vot la FIECARE ALEGERI! Transilvania are prezenta de 38-40% permanent!

      cu 5 ani în urmă (16.09.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe zzza1:

      pentru TSC_1980
      era raspunsul meu.

      cu 5 ani în urmă (16.09.2018)
    Raspunde
  • tsc_1980 :

    Tragedie
    Dupa Hardy, Inca un exemplu de civilzatie oferit de acea parte a tarii care voteaza ciuma rosie pe o galeata de ulei. Deja cum treci Carpatii, esti in alta lume, in jungla. Ziua cea mai neagra din istoria Romaniei este 1 Decembrie. Cum s-ar dezvolta Translivania, daca ar avea capitala la Cluj??

    cu 5 ani în urmă (16.09.2018)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Usurel
      sa n-o luam nici asa. REMEMBER : Handabalistul Cosma a fost injunghiat in Ungaria...

      cu 5 ani în urmă (16.09.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe zzza1:

      completare
      La raspunsul de mai sus.
      Ca sa nu-ti vorbesc de elitele politice pe care le-a trimis Transilvania la Bucuresti...si nu-s lasate a naibii sa-si faca treaba...
      Niste elite gen Ioan Rus, Liviu "genunche" "PLM" Pop, Bodog de la ORADEA, Arcas, Dancu, Tise, Trif, Intotero....

      cu 5 ani în urmă (16.09.2018)
    • CSU.Sibiu:

      @tsc1980
      ce tampenii poti debita. Nu esti prea inteligent, nu?

      cu 5 ani în urmă (16.09.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Psdist sub acoperire, ce să-i ceri?

      cu 5 ani în urmă (16.09.2018)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu Fr3aksway :

    ...
    Din pacate astfel de nenorociri se intampla tot mai des, acolo unde sabia face parte din educatia multora.

    cu 5 ani în urmă (16.09.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe zzza1:

      ...
      Nu cred ca tot mai des...fata de anii 2008-2010 chiar s-a potolit rau treaba...
      Americanii ce sa mai zica? In Chicago sunt 20-30 de omucideri pe Weekend. Atat de multe incat deja trec la fapt divers evenimentele...

      cu 5 ani în urmă (16.09.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe zzza1:

      ...
      Dar oricum regretabil. Aici e vina si conducatorilor care trebuiau sa stie in ce oras locuiesc. Braila are faima de oras violent din perioada interbelica. Trebuiau sa le explice sa fie atenti ca orasul e plin de infractori.

      cu 5 ani în urmă (16.09.2018)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      zza
      Impecabile comentariile tale!As adauga insa,daca vrem sa privim onest si obiectiv lucrurile,ca daca in diverse directii lucrurile se misca mai bine sau mai rau,mai incet sau mai rapid,apoi in materie de pus ceva ordine in lupta cu clanurile mafiote lucrurile sunt incremenite de zeci de ani.Parafrazand sintagma morometiana,ma bazez pe fapul relevat de trista realitate ca aceste clanuri au ajuns la averi,influente si tupeu absolut inimaginabile si intolerabile ,ori acestea nu se pot realiza de azi pe maine sau de pe un an pe altul!Iar in acest rastimp nimeni,dar nimeni nu a miscat un deget,ba din contra,au intrat in acea complicitate ticaloasa din care cu greu se poate iesi.

      cu 5 ani în urmă (16.09.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe muri92 :

    Pacat...
    Începem sa politizam pagina pt.sport-baschetul in special!!!??Păcat de ce s-a intimplat1!!?

    cu 5 ani în urmă (16.09.2018) Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    @pt. gyke
    Draga Gica,mai citeste odata ce am scris si repeta cu voce tare,poate intelegi.Ce nu ai inteles?

    cu 5 ani în urmă (16.09.2018) Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    @TitiAcs-mergi la vot,nu la scandal,da?
    E discutabil faptul ca,cei doi sportivi erau pe o terasa la ora 2 noaptea,(poate la un suc sau la o bere).E treaba lor daca au incalcat regulamentul clubului sau nu.Pe de alta parte,datorita faptului ca s-a lovit mediatic asa de des si tare in Jandarmerie,se intampla asa ceva in tara noastra tot mai des.Unora li se pare normal sa faca scandal din orice,sa loveasca si sa produca pagube.Pentru ca sunt incurajati sa creada ca nimeni nu-i trage la raspundere.Tie ti se pare normal?Si da,la Timisoara s-a produs scanteia ce a declansat Revolutia.Dar nu are nici o legatura cu ceea ce se intampla in tara asta in prezent.Si stii de ce?Pentru ca unii din cei nascuti in libertate,dupa 89 gandesc ca pot face orice,oricui.Pentru ca nu au au trait alte vremuri,ca atunci cand vedeai o portocala odata pe an si stateai la rand la paine ore intregi.Sper ca tu tii minte,nu?Nu sunt nostalgic,dar era mai mult respect inainte de 1989.

    cu 5 ani în urmă (16.09.2018) Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    @CristianChirita,mai incet cu jignirile,baietas.
    Pentru simplu fapt ca folosesti cuvintul "sodomizat" (pun pariu ca nu stii ce inseamna cuvantul acesta),cred ca ai fost mult timp fan al unui tip ce nu a facut nimic timp de 10 ani si care l-a facut pe un ziarist nevinovat "gaozar",nu?Iar azi ii faci pe cei indreptatiti cu asigurarea,mentinerea si restabilirea ordinii si linistii publice "brute cu uniforma"?Dar vreau sa te intreb ceva:ai facut armata?Daca n-ai facut armata imi dau seama ca n-ai idee cu ce se mananca un ordin.Si daca ai facut armata,stii ce patesti daca nu executi un ordin?Ia ghiceste si dupa aceea,te rog ,revizuieste-ti atitudinea de superioritate,da?

    cu 5 ani în urmă (16.09.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Sorinel, dacă e ordin poți s-o sugi fără s-o uzi? Mars, comunistule! E un ordin militar sau un ritm muzical! Nu mă adresez cătelului în caz că te asemeni cu Dăncilă!

      cu 5 ani în urmă (16.09.2018)
    • SCM Timișoara sorin:

      coana chirita
      Fratica,pun pariu ca azi nu ti-ai luat pastilele,kakanarule.Dar te iert,daca te incorzi cu prietenii tai cand sunteti un grup de 15 insi si incepeti sa rupeti flori si apoi sa le dati foc in centru,cum faci de obicei,nu?Iar daca nici asta nu te calmeaza,curata o ceapa si mananc-o ca pe un mar,bruta mica ce esti.

      cu 5 ani în urmă (17.09.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Pacat
    Ce se întâmplă în baschetul românesc. Dar ce mă irită acuma, sunt atacurile către persoane care își exprimă ideile egat de ce s-au întâmplat la Brăila. Și nu e cazul sa se facă politică pe acest site. Să fie baschet

    cu 5 ani în urmă (17.09.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    Iarasi parerea mea
    Revenind la incident: multe orase au grupari interlope care sunt de neontrolat. E o realitate. Americanii s-or fi crezut in tara lor, ca politia apare in 30 de aecunde si intervine. Nu e asa la noi. Ei trebuie informati si facuti sa inteleaga cum sa se fereasca de asemenea incidente. A patit-o si Levar Seals la Cluj dupa ce a provocat scandal. Nu stie prea multa lume despre asta. Intr-o perioada apropiata, loturile nationale de juniori faceau adesea cantonamente la Focsani, Galati, Constanta, Giurgiu. Tinerii erau sfatuiti sa nu faca iesiri in oras din cauza celor amintiti. Pentru asemenea batausi, stima pe care o primesc din partea confratilor lor se bazeaza pe astfel de evenimente. Poti sa o patesti, daca esti negru, tigan, neapartinator al orasului, cetatean strain, prea inalt, prea solid, prea slab sau gras, ca nu esti in partidul care il vor ei, ca esti bine imbracat, ca religia ta nu e a lor, cu alte cuvinte pentru orice motiv. Cosma a murit in Veszprem cam din acelesi motive. Tiganul implicat a vrut sa se remarce si sa isi arate "valoarea" in fata alor lui. Chauncey la fel. Statul nostru e dezorganizat si lipsit de autoritate si educatia precara si proasta. Vor mai exista astfel de incidente din pacate.

    cu 5 ani în urmă (17.09.2018) Raspunde
  • CSA Steaua București Fortza Steaua :

    Nu cred!
    De circa 10 ani intreaga justitie s-a concentrat pe prinderea si condamnarea " victimelor politice". De inteles pana la un punct caci jaful din banul public era in floare.Totusi consider perfect normal sa se fi intensificat cu acelasi aplomb lupta cu interlopii, traficantii ori alti astfel de baieti care linistiti isi conduc luxoasele bolide prin multe orase.

    cu 5 ani în urmă (17.09.2018) Raspunde
  • tsc_1980 :

    Cristian Chirita
    Esti oltean si tii cu Sepsi? Asta explica deraierile tale.

    cu 5 ani în urmă (17.09.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Nu, boss, sunt cât se poate de teleormănean, îmi asum înjurăturile de rigoare. Iar faptul că e sigla lui Sepsi se datorează faptului că la upgrade-ul site-ului a generat-o automat. Derapajele vin de la faptul că sunt satul de PSD și când văd pe unii care îi pupă în dos deja îmi depășește puterea de înțelegere.

      cu 5 ani în urmă (17.09.2018)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      De aici: http://www.totalbaschet.ro/Account/EditMyProfile poti schima sigla respectiva!

      cu 5 ani în urmă (18.09.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!