Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ACTUALIZARE. Brandon Johnson nu a semnat cu CSU Sibiu

Adrian Micinic

Adrian Micinic
11.11.2013

ACTUALIZARE
Brandon Johnson nu a fost legitimat de CSU Sibiu. Conform site-ului oficial al ardelenilor, csusibiu.ro, americanul are permisiunea conducerii clubului de a se antrena cu echipa pregătită de către Miodrag Perisic. 

Potrivit surselor TotalBaschet, jucătorul este în probe și ar putea deveni al 7-lea jucător străin din lotul echipei de pe Cibin.

___

Brandon Johnson revine la CSU Sibiu, potrivit site-ului csufans.ro. Americanul a mai jucat în prima ligă din România, pentru aceeași grupare, între 2008 și 2010.

În vârstă de 27 ani, Johnson a jucat sub comanda lui Peter Schomers la nivelul primului eșalon baschetbalistic din țara noastră și a bifat 73 prezențe cu medii de 9.9 puncte, 4.8 recuperări, 3.5 pase decisive și 2.6 intercepții cu 2.2 posesii pierdute pentru 11.3 la eficiență.

După ce a plecat de la Sibiu, Johnson a evoluat pentru Karlsruhe și Berghausen, în eșaloanele inferioare ale Germaniei. El nu a jucat la nicio echipă în Europa pe parcursul sezonului 2012/13.
De notat că Johnson măsoară 1.85 metri, evoluează pe poziția 1 și are 27 ani. El devine cel de-al 7-lea jucător străin din lotul formației pregătite de către Miodrag Perisic.

Practic Sibiul are în acest moment un jucător clasic de poziția 1. Ardelenii s-au desprățit în cursul actualului sezon de bulgarul Sasho Gruev, un jucător care se pare că nu a corespuns cerințelor pentru postul de conducător de joc într-o alcătuire alături de jucători precum Matija Ceskovic sau Octavian Popa Calotă.

Pe de altă parte, trebuie subliniat faptul cu CSU Sibiu operează a doua modificare de la startul sezonului 2013/14. Prima a fost legitimarea lui Ivan Miceta.

Clubul de pe Cibin nu a confirmat legitimarea americanului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!