Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ACTUALIZARE. Declarația completă și corectă a lui Hristu Șapera după meciul de la Târgu-Jiu

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.11.2013

Hristu Sapera

Site-ul TotalBaschet a luat legătura cu antrenorul Hristu Șapera pentru a oferi declarația completă și corectă a acestuia după meciul pierdut de către BCM U Pitești la Târgu-Jiu, scor 62-82, în etapa a 7-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2013/14.

"A fost un meci foarte dificil pentru noi împotriva unei contracandidate la un loc de calificare în playoff. Un meci în care, din păcate, nu am arătat ca o echipă. Așa cum am arătat până la acest meci. Am avut o lipsă de energie și concentrare în apărare care au cântărit foarte mult în economia jocului. 

Noi suntem o echipă care are nevoie de o apărare colectivă și individuală foarte bună pentru a dezvolta un joc competitiv. Aceste greșeli din apărare ne-au pus în postura de a nu avea o prestație reușită nici pe faza ofensivă. Din multe motive nu am reușit să prindem din urmă o echipă a Energiei care a dominat.

Este o înfrângere usturătoare pentru noi. Parcurgem un campionat foarte echilibrat și dificil, în care valorile sunt concentrate. Orice decizie proastă sau pas greșit contează. De aceea trebuie să vedem lucrurile bune pe care le-am făcut până în acest moment. Să observăm faptul că reușim să ne luptăm cu unele forțe ale campionatului, ba chiar să și câștigăm, dar în același timp să ne dăm seama și de greșelile care se repetă, pe care trebuie să le evităm în viitor pentru a ne îndeplini scopul. Acela ca la sfârșitul campionatului să fim în playoff."

Domnul Șapera ne-a semnalat faptul că după meciul ce a completat etapa a 7-a în Liga Națională de baschet masculin, pe site-ul nostru a fost publicată incomplet și incorect declarația sa.

Pe această cale ne cerem scuzele de rigoare făță de domnul Șapera pentru faptul că nu a fost redată declarația domniei sale în totalitate. De asemenea, adresăm scuze cititorilor noștri pentru eroarea comisă.

___

După eşecul de pe teren propriu în faţa lui CSM Oradea, BCM U Piteşti a cedat din nou, de această dată pe terenul Energiei Rovinari, scor 82-62. Într-o declaraţie acordată la finalul partidei de la Tîrgu-Jiu, tehnicianul argeşenilor, Hristu Şapera consideră că arbitrajul a făcut diferenta în partida contra gorjenilor.

’’Concentrarea noastră din defensivă practic a fost inexistentă. Nu trebuie să găsim scuze, dar consider că alte aspecte au decis partida din seara aceasta. În baschet, diferenţa de puncte este mai puţin importantă, dar  în opinia mea am pierdut un joc pe care l-am fi putut câştiga. Aşteptăm meciul retur cu Energia Rovinari pentru a putea să ne luăm revanşa.’’

4 comentarii la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu duddy :

    Declaratie
    Cand pierzi de maniera asta categorica si dai vina pe arbitraj .. Se vede neputinta , s-a vazut. Pitesti-ul a fost mult sub Energia , fara subiectivism .

    cu 10 ani în urmă (11.11.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    La cald
    A scapat porumbelul pe gura,cu atat mai mult cu cat nici in gluma nu poate da vina pe arbitraj.Oricat s-ar stradui,nu are banca absolut deloc.

    cu 10 ani în urmă (11.11.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bbadescu :

    ...
    Si eu zic ca banca este prea scurta. Pe lângă asta, Energia a fost mai buna(mai ales la aruncările de 3p, unde cred ca s-a făcut diferența) și a meritat sa câștige.

    cu 10 ani în urmă (11.11.2013) Raspunde
  • FC Argeș Pitești BasketballFan :

    Declaratie
    Nu a fost vina arbitrajului in totalitate.In faza defensiva Pitestiul a fost mult sub asteptari,dar cu toate acestea,cand nu intra aruncarile,pe patrundere era ultima sansa a pitestenilor pe care arbitrii le-au luat-o.Felicit Energia pentru victorie si sper ca pe viitor sa se vada adevarata valoare a echipei pitestene.

    cu 10 ani în urmă (12.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!