Stiri

ACTUALIZARE.EuroCup - CSU Asesoft Ploiești în Grupa N alături de Lokomotiv Kuban, SLUC Nancy și Valencia

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.12.2014

Valnecia a completat Grupa N din faza a doua EuroCup, grupă din care va face parte și CSU Asesoft Ploiești. Deținătoarea EuroCup a fost repartizată în această grupă după ce a terminat pe ultima poziție în Grupa D. Formația iberică a câștugat ultimul meci din Euroligă, pe teren propriu în fața lui Neptunas Klaipeda dar și Galatasaray a trecut tot pe propriul teren de Olympiakos și astfel Valencia a încheiat ultima. Grupa N este completată de Lokomotiv Kuban și SLUC Nancy.

 


 

CSU Asesoft Ploiești își cunoaşte deja adversarii pe care îi va întâlni în în faza a doua din EuroCup. După ce a încheiat pe locul 4 în Grupa E din care au mai făcut parte Lietuvos Rytas, Banvit Bandirma, Krasny Oktyabr, Partizan Belgrad și Hapoel Ierusalim, campioana României au fost trimisă în Grupa N. Acolo o așteaptă deja Lokomotiv Kuban și SLUC Nancy. Grupa va fi completată fie de Galatasaray fie de Valencia, în funcție cum vor termina cele două în Grupa D din Euroligă.

Echipa care va încheia ultima în Grupa D din Euroligă va ajunge în grupa Asesoftului. Înaintea ultimului meci Vlaencia este ultima cu 2 victorii și 7 înfrângeri în timp ce Galata este mai sus cu o poziție având un record de 3 victorii și 6 înfrângeri. În ultimul meci, Valencia joacă acasă cu Neptunas Klaipeda în timp ce formația Cim Bom primește vizita lui Olympiakos.

Lokomotiv Kuban a fost lider în Grupa F cu 10 victorii și nicio înfrângere. Doar Gran Canaria a reușit să mai încheie sezonul regulat din EuroCup fără înfrângere. Celălalt adversar, SLUC Nancy a terminat pe poziția secundă în Grupa C cu 6 victorii și 4 înfrângeri.

Faza a doua din EuroCup sau Last 32, așa cum este numită de formatul oficial al competiției, va debuta 6 ianuarie iar ultimele meciuri din această fază se vor disputa până pe 11 februarie.

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSU Asesoft Ploiești ZZZ :

    wow!
    De aici numai cu inca 2-3 jucatori supertari si un antrenor adevarat se vor califica. Arnautovic e o gluma...

    cu 9 ani în urmă (18.12.2014) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ZZZ :

    oricum....
    De revazut fosta adversara a Asesoftului din finala Fiba 2005... Se pare ca merge ceas... :D

    cu 9 ani în urmă (18.12.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Ion22 :

    ;
    Va fi Valencia din Euroliga. Aproape imposibil cu spaniolii sau cu Kuban. Doar cu Nancy ar fi sanse de o victorie acasa.

    cu 9 ani în urmă (18.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!