Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ACTUALIZARE: McClaim a fost mutat de la secția de terapie intensivă

Eduard Popa

Eduard Popa
17.09.2018

americani braila spital

 

UPDATE, ora 18:50 Cuza Sport Brăila a anunțat, prin intermediul paginii de facebook că Joseph McClaim a fost mutat la secția chirurgie toracică, iar colegul său va fi scos zilele următoare de la terapie intensivă.

„Starea ambilor sportivi prezintă o evoluție favorabilă, aceștia fiind conștienți și pot comunica fără dificultăți. Și-au contactat familiile și apropiații și sunt optimiști în ceea ce privește recuperarea.

Joseph McClaim a fost transferat astăzi de la secția de Terapie intensiva într-un salon al secției de Chirurgie toracică.

Darrell Bowie va fi transferat în următoarele zile de la secția de Terapie intensivă.”

 


 

Surse oficiale din cadrul clubului brăilean ne-au spus, luni după-amiaza, că cei doi baschetbaliști americani sunt în stare stabilă, că durerile s-au ameliorat și că nu au apărut complicații. Astfel, aceștia se arată optimiști cu privire la starea de sănătate a lui Joseph McClaim și Darrell Bowie.

Reamintim că Darrell Bowie este internat la Spitalul Floreasca din București, cu mai multe plăgi la față, torace și abdomen, în timp ce McClaim este internat la Spitalul din Brăila, unde a fost tratat după ce a fost înjunghiat în zona toracelui.

De altfel, ultimul a dat și un interviu televiziunilor, de pe patul de spital. McClaim susține că au fost atacați degeaba:

„Am ieșit cu colegii să sărbătorim. Iar un tip necunoscut a venit asupra noastră. S-a năpustit fără vreun argument. Nu sunt sigur dacă bodyguarzii ne-au lovit, erau prea mulți tipi în acea încăierare. Dar un lucru este sigur: nu ne-au luat nicio clipă apărarea! Am discutat cu familia. I-am spus mamei că sunt ok acum și să nu-și facă griji", a declarat John de pe patul de spital, potrivit Libertatea.

CITEȘTE ȘI:

*foto: Libertatea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!