Stiri Acvile

ACTUALIZARE. Titus Nicoară a adus victoria României în Suedia

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.08.2014

ACTUALIZARE - 24.08 - 22:00

Se pare că a fost vorba de o eroare a oficialilor suedezi, iar coşul victoriei a fost înscris de către Titus Nicoară, chiar dacă pe play-by-play-ul confruntării reuşita îi aparţine lui Adrian Guţoaia.

------

Adrian Guțoaia a fost jucătorul care a adus victoria României în meciul cu Suedia. Noul jucător al lui CSM Oradea a marcat un coș cât o calificare la ultima fază a meciului cu Suedia. Extrema a înscris coșul decisiv după recuperare ofensivă și a decis scorul final al partidei, 88-86 pentru România. În urma acestui succes echipa națională a României este ca și calificată la EuroBasket 2015.

Adrian Guțoaia a fost trimis de Marcel Țenter din prima secundă pe parchet. El a jucat timp de 34 de minute, interval în care a acumulat 15 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive. Guțoaia a avut procentaje de 60% de la 2 puncte (3/5) și 90% de la linia de libere (9/10) iar de la 3 puncte a ratat cele două libere de care a beneficiat. Jucătorul originar din Galați a reușit 3 intercepții dar a avut și 2 posesii pierdut. Adrian Guțoaia a avut +12 la capitolul +/-.

În actuala campanie de calificare, Adrian Guțoaia are medii statistice de 13.6 puncte, 3.6 recuperări și 2.4 pase decisive și 2.4 intercepții în 29.6 minute jucate pe meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!