Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ACTUALIZARE. VIDEO. Accidentarea lui Bogdan Ţibîrnă din meciul cu CSU Asesoft Ploieşti

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.10.2014

Actualizare. 13 octombrie, ora 12:30 

CSM-U Oradea a anunțat prin intermediul site-ului oficial al clubului faptul că sportivul Bogdan Țibîrnă a fost diagnosticat cu ruptură de ligament încrucișat anterior (ACL). 

Totodată, bihorenii au punctat faptul că investigațiile făcute zilele trecute au relevat o ruptură a ligamentului de la genunchiul piciorului stâng, precum și o ruptură de menisc, respectiv o leziune a ligamentului colateral. Astfel, Țibîrnă va fi supus unei intervenții chirurgicale de reparare a ligamentului și meniscului. Revenirea în teren a baschetbalistului este preconizată pentru începutul lunii aprilie a anului viitor. 

 


Baschetbalistul vicecampioanei CSM-U Oradea, Bogdan Ţibârnă, a suferit o accidentare destul de gravă la finalul primului sfert al confruntării cu CSU Asesoft Ploieşti, meci pierdut de bihoreni cu 73-90. 

 

Conform site-ului oficial al echipei din Oradea, Bogdan a fost consultat de către medicul sportiv, care a precizat că în opinia sa este vorba despre o accidentare serioasă la genunchiul piciorului stâng. Astfel, elevul lui Cristian Achim va fi supus unui set de analize amănunțite, incluzând un RMN, care va stabili cu exactitate care este natura accidentării suferite în duelul cu prahovenii.


*Sursă video: DigiSport

*Foto: Roby Boros Photography

10 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Big Ghitza :

    ...
    se pare ca Bogdan e out pt. tot sezonul... mare pacat, anul asta avea mari sanse de afirmare cu multe minute in fiecare meci... insanatosire grabnica Bogdan!!

    cu 9 ani în urmă (13.10.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    Coincidenta
    Cum naiba se face ca singurii jucatori care, fiind la lotul national, nu au facut pregatirea fizica cu echipa au suferit acelasi tip de accidentare. Sa fie doar ghinion?

    cu 9 ani în urmă (13.10.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Ghinion pe naiba! si asta ca sa spun frumos.... Bobo urla anu trecut ca jucatorii de la nationala vin grasi si nepregatiti fizic..... Problema asta exista si a existat an de an..... Poate anul acesta a intervenit si oboseala dupa un sezon 2013-2014 mult mai greu si mai intens ...... Sunt oameni si ei si probabil ca au nevoie de mai mult timp de adoihna decat primesc pe motiv de nationala!

      cu 9 ani în urmă (13.10.2014)
    • tzontzolino:

      greu
      Greu pentru el ca era in crestere. S-a rupt pentru ca Bogdan e un om masiv si riscurile la statura lui sunt multe! Meciuri multe nu au avut- de acu'inainte urma ceva mai serios- un meci pe saptamana sa fim serios ca nu-i mult (nu-i totusi fotbal). Il rechemati pe McGhee acu'ca s-a intamplat :)

      cu 9 ani în urmă (13.10.2014)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      @tzontzolino
      Nu vreau sa te injur dar asta cu Mcghee e mai rau ca de mama. :)

      cu 9 ani în urmă (13.10.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea BVN :

    pacat
    Imi pare rau pentru Bogdan. Este clar ca avem nevoie de un pivot, pentru ca Pantic nu duce decat 15-20 de minute(nici astea la un nivel ridicat).
    Propun conducerii o noua majorare de 50% a abonamentelor si asa sigur se vor gasi bani pt noul pivot.

    cu 9 ani în urmă (13.10.2014)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      probleme mari
      Vad ca din nou apar "suporteri" nemultumiti de scumpirea abonamentelor. Eu zic ca este un pret decent atat pt bilete cat si pt abonamente (un bilet la cinema costa peste 20 de lei). Ti se pare ca nu s-au cheltuit bani pt achizitii? Sau ca s-au facut achizitii proaste? Hatten, Krapic, Gutoaia sunt foarte buni iar Pantic mi se pare bun desi mai are de recuperat fizic.
      Din pacate anul asta a pornit groaznic pt noi : Gutoaioa, Subotic, Krapic si acum Tibarna. Ultima e cea mai rea pt ca acum vom fi nevoiti sa luam un pivot strain si la fiecare meci vom lasa pe dinafara un strain. Principala noastra arma, banca lunga folosita in timpul meciului, s-a cam dus. O sa fie greu...

      cu 9 ani în urmă (13.10.2014)
    • CSM CSU Oradea BVN:

      legat de abonamente
      Echipa noastra de baschet are 500-700 de suporteri fideli. O parte, normal au abonamente , si acesti oameni vin si la meciurile gen Constanta, Iasi, sau "U" Cluj-ul de acuma. Practic DOAR acesti suporteri au de suferit de pe urma scumpirii abonamentelor. Parerea mea ca la acesti oameni mai trebuia "lipit" inca 300-400 de suporteri fideli cu oferte mai diversificate de abonamente, gen abonamente pt. familii. Asa sala va fi plina doar cand echipa va merge ff bine; chiar si la meciul de vineri cu Asesoft sala a fost 80% plina. Sau de ce nu s-au scumpit si biletele? As fi zis ca se doreste o filtrare a publicului. Oricum nu cred ca vom ajunge sezonul acesta sa jucam 22 de meciuri acasa. M-as bucura sa ma insel.
      In rest legat de echipa sunt total de acord. O sa fie greu...

      cu 9 ani în urmă (13.10.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    Pivot
    Din pacate avem nevoie de un pivot roman (din cei 6 straini pe care ii avem acum nu vad cine poate fi lasat pe dinafara) si daca stau sa ma gandesc nu prea e niciunul disponibil.

    cu 9 ani în urmă (13.10.2014) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Trist
    O veste trista ! Multa lume spera la un sezon reusit din partea lui Bogdan iar primele meciuri oficiale ne dadeau sperante. Multa sanatate si revenire rapida pt Bogdan !!

    cu 9 ani în urmă (13.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!