Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

ALEGERI 2017. Rusz Istvan: „Ar fi timpul să avem reprezentanți care să apere interesele baschetului feminin”

Dan Oancea

Dan Oancea
04.05.2017

O singură zi ne desparte de Adunarea Generală Ordinară de Alegeri în cadrul FRB, care va avea loc mâine, de la ora 10.00, la Arena de Baschet din Bucureşti. Printre candidaturile pentru Biroul Federal - Seniori - se regăseste si cea a managerului ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, campioana ultimelor două ediții de Liga Națională de Baschet Feminin.

Rusz Istvan a răspuns întrebărilor noastre cu privire la candidatura sa, fiind de părere că baschetul feminin trebuie să fie reprezentat în Biroul Federal.

Ce vă recomandă pentru funcția de membru în Biroul Federal?

Având în vedere implicarea mea în baschetul feminin în ultimii 10 ani, chiar cred că ar fi timpul ca să avem reprezentanţi care să-şi apere interesele baschetului feminin din ţară la nivel de senioare, dar nu numai.

Care sunt proiectele dumneavoastra pentru urmatorii patru ani - termen scurt, mediu si lung?

Clubul nostru a pornit pe un drum bine definit, având echipe la baby şi minibaschet, respectiv Liga1 şi LNBF unde deja avem performanţe deosebite. Acest drum este începutul care dorim să îl reformăm, având o viziune destul de clară în campionatele europene, mai ales cea din Turcia şi Ungaria, care au avut un progres senzaţional în ultimul deceniu.

De ce dumneavoastra si nu un alt candidat?

Sunt manager sportiv de mai bine de 10 ani, timp în care am văzut cum funcţionează cluburile în mai multe ţări, mai multe structuri, avem o viziune destul de clară în ceea ce priveşte legea sportului respectiv a sponsorizării. Având în vedere schimbările din sezonul viitor, mai ales în baschetul feminin, chiar dorim să avem un cuvânt de spus şi să reprezentăm structurile feminine din ţară.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Vestimentatia e mai mult decât reprezentativà pt. candidaturà!

    cu 6 ani în urmă (04.05.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!