Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ASG 2014. LeVar Seals: "Le muţumesc fanilor care m-au votat"

Lucian Călinescu, Ionuţ Greere

Lucian Călinescu, Ionuţ Greere
14.04.2014

LeVar Seals, fundaşul american al formaţiei SCM U Craiova, va fi prezent pentru a şaptea oară consecutivă la All Star Game-ul României. El va face parte din echipa Sudului la evenimentul ce va avea loc marţi (15.04), la Cluj-Napoca.

Seals a vorbit în exclusivitate pentru Total Baschet despre această convocare.

Sunt bucuros să particip din nou la All Star Game-ul României. Este o onoare pentru mine şi sper să am o evoluţie cât mai bună. Ţin să le mulţumesc fanilor care m-au votat şi care au avut încredere în forţele mele. După acest eveniment urmează meciurile cu CSM Oradea din play-off care sunt foarte importante pentru noi. 

În campionat, baschetbalistul american a înregistrat medii de 16 puncte, 4.8 recuperări, 2.5 pase decisive, 1.5 intercepţii şi 1.8 posesii pierdute. pentru 15 la eficienţă. El are procentaje de 62.9% la două puncte, 30.9% la trei puncte şi 81,2% la libere.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova b1 :

    BRAVO !!!!
    Bravo LeVar!
    Incalzeste-te pt. jocul cu Oradea. Arata-le cine esti!
    Asteptam de la voi clipe magice. Victorii pana la capat!!!

    cu 10 ani în urmă (14.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!