Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Acţiune caritabilă la Sfântu Gheorghe

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.11.2014

Foto: Sepsi SIC

Atmosferă caldă la Sfântu Gheorghe, acolo unde s-au desfăşurat cele două jocuri din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, între formaţia gazdă Sepsi Sic şi BCM Danzio Timişoara. Sute de suporteri prezenţi la Sala Sporturilor Kati Szabo de sâmbătă seară au contribuit la acţiunea caritabilă organizată de conducerea clubului din judeţul Covasna. La pauza meciului aceştia au daruit zeci de cadouri ce urmează a fi trimise, cu ocazia sărbătorilor din luna decembrie, copiilor nevoiaşi.

În ceea ce priveşte duelul, formaţia gazdă s-a impus în ambele confruntări cu scorul de 65-43 respectiv 80-50. În urma acestor rezultate ACS Sepsi Sfântu Gheorghe este a 3-a formaţie calificată în Final Four-ul Cupei României, după CST Alexandria şi Univ. Vasile Goldiş Arad. Miercurea viitoare se va completa careul de aşi ai competiţiei, fiind programată, de la orele 16:00, partida dintre CSU Alba Iulia şi CSM Satu Mare. În tur deţinătoarea trofeului CEWL s-a impus la o diferenţă de 7 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!