Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Acțiune caritabilă cu ocazia meciului BC Mureș - U Mobitelco Cluj

Noémi Csiki

Noémi Csiki
07.12.2013

În data de 7 decembrie, BC Mureș începe seria de acțiuni caritabile din luna cadourilor cu ocazia partidei cu U Mobitelco Cluj.

„Meciul Speranței” va fi realizat în colaborare cu Fundația Alpha Transilvană, care încearcă să adune fonduri pentru un mijloc de transport special pentru persoanele cu dizabilități care participă la programele fundației. În acest scop, spectatorii vor avea posibilitatea de a cumpăra „brățări ale speranței” în timpul accesului în sală și în pauza meciului.

Conducerea clubului a făcut apel la toți spectatorii care doresc să contribuie la această strângere de fonduri să achiziționeze brățările care vor fi comercializate la standurile special amenajate la intrarea Sălii Sporturiilor cu ocazia meciului din etapa a 11-a.

Sursa: bcmures.com

Foto: alphatransilvana.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!