Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aco Todorov: „Îmi voi asuma toată responsabilitatea dacă nu ajungem în semifinale”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
05.05.2019

Aco Todorov: „Îmi voi asuma toată responsabilitatea dacă nu ajungem în semifinale”

aco todorov craiova timisoara

SCM U Craiova și SCM Timișoara joacă mâine, 6 mai, meciul decisiv pentru accederea în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida este programată de la ora 18:00 în Bănie și va putea fi urmărită în direct la Digi Sport.

Aco Todorov, antrenorul lui SCM U Craiova, a prefațat partida cu Timișoara în cadrul unei conferințe de presă și a vorbit despre lucrurile care pot face diferența:

„Mâine este meciul, meciul care va dovedi dacă suntem echipă adevărată sau doar un grup de individualități. Acest meci nu va fi câștigat de tactică și strategie dar va fi câștigat de echipa care va juca mai bine. Am luptat tot sezonul să avem avantajul terenului propriu la acest meci. Este bine că jucăm acasă. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun.”

Tehnicianul a vorbit și despre modul în care s-a desfășurat seria până în acest moment:

Am dat-o în bară în primul meci de pe teren propriu. Dacă mi-ar fi oferit cineva scorul de 1-1 la Timișoara, aș fi acceptat. Porter nu ar fi acceptat. Trebuie să fim realiști, diferența dintre aceste două echipe nu este de 3-0. Mi-aș fi dorit să fie 3-0 și acum să ne pregătim pentru semifinale. Din februarie părea că vom avea un sfert de finală dificil, indiferent că jucam cu Pitești sau Timișoara. De aceea singurul nostru obiectiv a fost să ne asigurăm avantajul terenului propriu.

Todorov a vorbit și despre obiectivul avut de echipa lui în acest sezon:

Obiectivul nostru pentru acest sezon a fost să câștigăm un meci de playoff. Acum a câștigat două victorii, avem meciul 5 și dacă nu vom câștiga, personal, îl voi considera un mare eșec, chiar dacă am îndeplinit ceea ce managementul ne-a impus. Suntem considerați cea mai bună echipă a Craiovei din istorie și îmi voi asuma toată responsabilitatea dacă nu ajungem în semifinale.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!