Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aco Todorov: „Această serie merită un meci 5”

Eduard Popa, Andreea Vlase

Eduard Popa, Andreea Vlase
03.05.2019

Aco Todorov: „Această serie merită un meci 5”

aco todorov timisoara craiova

SCM U Craiova a suferit o înfrângere destul de dură în meciul patru al seriei cu SCM Timișoara, scor 96-78. Astfel, duelul se duce în meciul 5, care se va juca în Bănie, la Craiova.

Antrenorul oaspeților a discutat despre această serie extrem de echilibrată:

„Cred că această serie, cu două echipe atât de echilibrate merită să meargă în 5 partide. Vom vedea atunci care este cea mai bună echipă. Ei au arătat mai multă energie în această seară. Presiunea în meciul 5 va fi 50-50. În meciul 3 a fost pe noi 100%, în meciul 4 a fost pe ei 100%. Astăzi am pierdut meciul pe partea fizică, pe jocul a doi baschetbaliști foarte buni care au înscris mai mult de jumătate din punctele lor. Faptul că meciul 5 se joacă peste trei zile, nu ne dezavantajează. Noi vom pleca diseară, ei pleacă sâmbătă. Nu avantajează pe nimeni, în opinia mea”, a spus Aco Todorov, la finalul meciului patru.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!