Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aco Todorov: „Vreau să fiu foarte clar, nu voi pleca de la SCM U Craiova”

Bogdan Isailă, Eduard Popa

Bogdan Isailă, Eduard Popa
11.02.2019

În cursul săptămânii trecute, presa din Kosovo l-a dat pe Aco Todorov, antrenorul lui SCM U Craiova, drept viitorul technician de la KB Prishtina. După toate discuțiile deschise de știrea publicată de gazetaole.com, antrenorul macedonian a clarificat situația printr-o declarație oferită în exclusivitate pentru Total Baschet.

„Vreau să fiu foarte clar, nu voi pleca de la SCM U Craiova și voi termina sezonul aici. Nu văd motivul pentru care aș face o schimbare, în special în acest moment în care vom intra în luna martie ca a treia cea mai bună echipă din ligă, cu doar o victorie necesară în ultimele 6 meciuri pentru a ne asigura locul în Top 4. Obiectivul impus de conducere la începutul sezonului a fost acela de a câștiga cel puțin un meci în playoff și vreau să îndeplinesc obiectivul alături de acest grup de băieți, pe care îi antrenez. Suntem cu toții foarte dornici să facem cel mai bun din istoria clubului.”

Aco Todorov a preluat banca tehnică a lui SCM U Craiova în vara lui 2018. Oltenii au un parcurs excelent în Liga Națională de Baschet Masculin, acolo unde are un bilanț de 11 victorii și 7 înfrângeri și ocupă poziția a 3-a în clasament.

În România, Aco Todorov a mai pregătit-o pe Dinami București în sezonul 2015/2016, când s-a oprit în prima rundă de playoff. Tehnicianul macedonean are o carieră bogată, antrenând echipe precum MZT Skoje, Kumanovo, Vardar, Rilski Sportist, Balkan Botevgrad, KB Peja sau Levski Sofia.

Următorul meci pentru SCM U Craiova și Aco Todorov va avea loc marți, 12 februarie, în Cupa României contra lui CSM Mediaș. În meciul tur jucat pe Târnava Mare, oltenii cu cedat surprinzător cu scorul de 88-86.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!