Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adam Mirkovic, primul nume nou din lotul celor de la SCM Timișoara

David Istrate, Eduard Popa

David Istrate, Eduard Popa
09.07.2019

Adam Mirkovic, primul nume nou din lotul celor de la SCM Timișoara

adam mirkovic transfer timisoara

SCM Timișoara este una dintre cele mai constante formații din ultimele sezoane, reușind mai mereu să se afle în primele șase echipe ale Ligii Naționale. După un an competițional dificil, trupa bănățeană a realizat o mutare impresionantă, aducându-l pe Dragan Petricevic înapoi în țară. 

Acesta a început să construiască lotul timișorean pentru ediția 2019/2020 și prima știre a apărut în cursul zilei de luni, 8 iulie. Atunci, pe site-ul oficial al lui SCM Timișoara era anunțat faptul că Nikola Pesakovic, căpitanul alb-violeților, va rămâne în continuare în orașul din vestul țării. La o singură zi distanță, aceștia au efectuat și primul transfer.

Adam Mirkovic este noul jucător al lui SCM Timișoara, acesta aflându-se la prima experiență în România. În trecut, baschetbalistul de 27 de ani a mai evoluat la KK Jagodina (două sezoane), KK Tamis (un sezon), KK Takani, KK Feni Industries, BC Ulcinjska Rivijera și OKK Sloboda Tuzla (mai puțin de un sezon). În anul competițional 2018/2019, Mirkovic a jucat 28 de partide, având medii de 9.3 puncte, 5.4 recuperări și 2 pase decisive.

Antrenorul Leilor, Dragan Petricevic, a oferit o scurtă declarație referitoare la noul jucător achiziționat de echipa sa:

„Adam se încadrează în concepția noastră pentru viitorul sezon, în special pentru că acoperă mai multe posturi. În atac se prezintă mai degrabă ca un jucător de echipă decât ca un marcator, însă este în primul rând un baschetbalist util în ambele faze, defensivă și ofensivă. Are și experiență internațională, este ceea ce trebuie proiectului nostru”, conform site-ului oficial al clubului timișorean.

Așa cum a spus și tehnicianul timișorenilor, Adam Mirkovic poate juca mai multe posturi (3 și 4), având o înălțime de 2.01 cm.

Urmează să vedem ce alte transferuri vor mai efectua cei de la SCM Timișoara. Reamintim că Petricevic a susținut că sunt aproape de a continua cu formația de pe malul Begăi și jucătorii Milos Komatina și Sherwood Brown.

*foto: sport.ba

6 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u1919cj :

    Curry
    https://www.youtube.com/watch?v=sR_au2Of94w

    cu 4 ani în urmă (09.07.2019)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      Minnerath
      https://youtu.be/X_bUvPwmQvE

      cu 4 ani în urmă (09.07.2019)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      @ajax
      ....Minnerath...UNDE???

      cu 4 ani în urmă (09.07.2019)
    • CSM CSU Oradea unguru1432:

      la U
      Bineinteles, ca la Cluj...

      cu 4 ani în urmă (09.07.2019)
    • CSM CSU Oradea mikki:

      banuiam...
      doar ca ajax a afisat aici linkul, unde e vb de Timisoara.. oricum mi-l amintesc de cand juca la avtodor saratov in grupa cu noi in BCL. excelent jucator. bravo lor daca o sa-l ia!

      cu 4 ani în urmă (09.07.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea mikki :

    Adam Mirckovic

    https://www.youtube.com/watch?v=uevvyGo3w00

    cu 4 ani în urmă (09.07.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!