Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Adelina Ştefan: „Sper ca noul proiect de la Timişoara să fie unul de succes”

Radu Bărăian, Ionuţ Greere

Radu Bărăian, Ionuţ Greere
25.07.2014

Olteanca Adelina Ştefan este noua componentă a formaţiei BCM Tymes Timişoara. TotalBaschet a luat legătura cu sportiva de 22 de ani pentru a spune câteva cuvinte despre această mutare în curtea grupării bănăţene. 

„S-au schimbat multe faţă de anul trecut la BCM Tymes Timişoara, chiar şi numele. Sper ca noul proiect să fie unul de succes. Cu multă muncă alături de antrenor şi cu susţinerea conducerii îmi doresc să obţinem un rezultat bun. Cred din suflet şi sper că voi juca mult mai bine aici. Nu am fost interesată niciodată de statistică, de punctele marcate. Trebuie să dau tot ce pot la fiecare antrenament sau meci, iar la final echipa să câştige. Am ales Timişoara deoarece cred că este un pas înainte pentru mine. Sper ca şi fanii timişoreni să fie alături de noi în noul sezon”, a subliniat baschetbalista originară din Timişoara. 

În sezonul 2013-2014, Ştefan a evoluat pentru CST BC Alexandria, acolo unde a bifat 27 de prezenţe în cele 2 competiţii în care a fost angrenată echipa, Liga Naţională şi Cupa României. 

Citiţi şi

Adelina Ştefan a semnat cu BCM Tymes Timişoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!