Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Adina Stoiedin și Dora Ardelean, primele transferuri pentru SCM Timișoara

Silviu Isailă

Silviu Isailă
14.06.2017

SCM Timișoara a realizat primele transferuri pentru noul sezon competițional. Echipa de pe Bega a ajuns la o înțelegere cu Adina Stoiedin și Dora Ardelean.

Adina Stoiedin măsoară 190 cm și evoluează pe poziția 4. În sezonul precedent, Adina a ajunns la o înțelegere cu Valosun Brno, însă a suferit o accidentare înaintea startului de sezon. În 2015/2016 a evolat pentru Spirou Monceau Charleroi, acolo unde a avut medii de 9.3 puncte, 7.3 recuperări și 1.7 pase decisive. Aceasta a mai jucat pentru BCM Danzio Timișoara.

Dora Ardelean vine de la medaliata cu bronz, Olimpia CSU Brașov. Măsoară 183 de cm și evoluează pe poziția de extremă. În sezonul precedent, a bifat 34 de partide în Liga Națională, reușind 4.5 puncte, 2.8 recuperări, 1.5 pase decisive și 4.3 la eficiență.

La capitolul românce, vrem să completăm lotul cu două timișorence care au mai jucat aici, Adina Stoiedin și Dora Ardelean. Vrem, de fapt, să le readucem acasă, căci este important și pentru noi și pentru oraș să avem cât mai multe localnice. La ”straniere”, vom transfera doar patru în prima fază, urmând ca în iarnă, în funcție de situația din clasament, să putem completa cu a cincea baschetbalistă din străinătate. Tinerele din Timișoara rămân absolut toate, iar antrenoarele vor decide care dintre ele pot urca la prima echipă și care vor evolua la formația satelit, cea din Liga I”¸a declarat președintele, Ilie Trițoiu pentur radiotimisoara.ro

foto: Mircea Roșca (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!