Stiri Cupa României Feminin

Adina Stoiedin: “Lotul actual este mai bun decât cel de anul trecut”

Marius Petri

Marius Petri
19.09.2014

După multe schimbări în cadrul lotului în perioada precompetițională, BCM Tymes Timișoara se va afla în fața primului test oficial mâine (20.09), de la ora 18:30, atunci când va da piept cu Phoenix pe terenul formației de pe Dunăre. Gruparea din Banat pornește astfel în noul sezon chiar contra formației pe care a învins-o în bătălia pentru ultimul loc calificabil în play-off-ul stagiunii precedente, fapt ce va alimenta setea de revanșă a gălățencelor.

Căpitanul echipei timișorene, Adina Stoiedin, a acceptat să vorbească pentru TotalBaschet despre planurile pentru anul competițional ce stă să înceapă și despre noua alcătuire a echipei sale:

Cum vezi meciul de sâmbătă?

Meciul de mâine, cu Phoenix Galați, va fi unul dificil, la fel ca și cel de anul trecut. Consider că echipele sunt apropiate ca și valoare, rămâne doar ca noi să ne facem jocul și să punem în practică ceea ce am repetat la antrenamente. Mergem hotărâte și sperăm să reușim victoria.

Consideri că puteți obține o poziție mai bună în clasament cu lotul actual?

Da. După părerea mea, lotul actual este mai bun față de sezonul precedent și cred că putem obține un loc mai bun în clasament cu această echipă.

Ce concluzii ai după perioada de pregătire? Crezi că a fost suficientă pentru a vă omogeniza ca echipă?

Perioada de pregătire a fost una bună, atât din punct de vedere fizic, cât și tactic. În această perioadă am susținut și câteva meciuri amicale și un turneu pe teren propriu. Omogenizarea unei echipe cere timp și nu cred că după o luna de zile suntem la capacitatea noastră maximă. Mai avem de lucrat la acest capitol, dar odată cu fiecare meci disputat vom deveni mai bune.

Ce îți dorești din punct de vedere personal de la acest sezon?

În ceea ce mă privește, îmi doresc să progresez în special pe faza de atac. De asemenea, vreau să îmi ajut echipa recuperând mai multe mingi sub panou și să fiu un om de baza pentru echipă.

*foto: renasterea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!