Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Adina Stoiedin, primul double-double din acest sezon

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
28.01.2013

foto: fortaviola.ro

BCM Danzio Timişoara a trecut în weekend de CS Rapid, 89-62. Dacă până acum timişorencele îşi asigurau mai mereu punctele prin Pesovic şi Brown, de data aceasta, lângă sârboaică a stat Adina Stoiedin. Pivotul de 1.83 m a reuşit primul său double-double în acest sezon. Ea a avut 14 puncte şi 13 recuperări!

Stoiedin a jucat 29:48 de secunde cu Rapid. A avut 5/11 la 2 puncte, 4/5 la libere, 13 recuperări (6 ofensive şi 7 defensive), 2 capace şi 4 posesii pierdute pentru un indice total al eficienţei de 18 unităţi.

Evoluţia sa bună poate fi pusă pe seama încrederii tot mai mari pe care i-o acordă staff-ul tehnic. Rămasă în tur fără pivot, Danzio a apelat des la Adina Stoiedin, iar aceasta a căpătat mai multă experienţă. Şi-a câştigat locul de titluar, iar acum începe să aducă şi puncte importante pentru echipă.

Ea are în acest sezon medii de 7 puncte pe meci şi 4.9 recuperări în 17 minute de joc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!