Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Diaz, al doilea double-double din Top 6

Eduard Popa

Eduard Popa
20.04.2018

adrian diaz timisoara u bt cluj

Adrian Diaz a avut un sezon foarte bun în tricoul celor de la BC SCM Timișoara. Pivotul american a trebuit să împartă timpul de la poziția 5 cu veteranul român Ionuț Drăgușin, care la rândul său a avut prestații bune în actuala stagiune.

Cu toate acestea, în victoria Timișoarei din ultima etapă, în compania lui U-BT Cluj scor 83-79, Diaz a jucat 31:57 minute în timp ce Ionuț a prins doar 8:03 pe parchet. Asta pentru că americanul a avut o prestație excelentă pe parchet împotriva campioanei.

Diaz a adunat 20 de puncte și 10 recuperări, pentru +25 indice la eficiență. El a avut 7/10 din acțiune și 6/9 de la libere, reușind astfel al doilea double-double din acest Top 6 și al treilea din actuala stagiune. El mai adunase fix 20 de puncte și 10 recuperări contra Sibiului, în urmă cu două săptămâni. 

Mai mult, Diaz a câștigat clar duelul cu pivoții lui U BT Cluj, Ousmane Barro (1 punct, 3 recuperări) și Adomas Drungilas (10 puncte și 2 recuperări).

În actuala stagiune, Diaz are medii de 13,4 puncte și 5,6 recuperări pe întâlnire.

După victoria cu U-BT Cluj, BC SCM Timișoara va mai avea parte de o partidă dificilă, la Sala Regimentului de Gardă din Capitală, în compania celor de la CSM Steaua Eximbank.

*foto: sebatataru.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!