Stiri

Adrian Guțoaia despre debutul în FIBA Europe Cup: „Nu ar trebui să ne afecteze startul mai puţin favorabil din campionat”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.10.2015

Adrian Guțoaia și Energia Târgu Jiu vor evolua azi pe teren propriu în fața formației Sigal Prishtina din Kosovo în primul meci din grupele FIBA Europe Cup. Guțoaia a spus câteva cuvinte despre startul în această competiție europeană, spunând că echipa este nevoită să treacă peste pasa proastă din campionat, iar o eventuală victorie ar cântări mult din punct de vedere al moralului. 

„Este o competiţie nouă pentru toată lumea, abia s-a înfiinţat. E o plăcere pentru mine să joc într-o competiţie europeană, cred că pentru orice jucător este o plăcere. Îţi măsori forţele cu alţi jucători din alte campionate, alte stiluri de joc, altă mentalitate. Aştept cu nerăbdare. Suntem motivaţi. Spiritul de responsabilitate este mare, jucăm acasă, suntem profesionişti şi nu ar trebui să ne afecteze startul mai puţin favorabil din campionat. Vrem să începem competiţia cu o victorie, iar un joc bun şi rezultat favorabil vor fi un imbold pentru ceea ce va urma mai departe. Fiind o competiţie europeană poate pune o presiune mai mare din punct de vedere a responsabilităţii”, a spus Adrian Guțoaia, conform site-ului sportingorj.ro. 

Partida dintre Energia și Sigal Prishtina se va disputa în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, azi, de la ora 19:00, meciul fiind transmis de DigiSport 3. Celelalte două echipe din Grupa K sunt BC Astana și AEK Larnaca, echipe care se vor duela joi în Kazakhstan. 

*Foto: Alin Peptan (csenergia.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!