Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Tudor, Bogdan Stăncuț și Vincent Hunter continuă la BCM U Pitești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.06.2016

BCM U Pitești a anunțat că se va baza și în sezonul viitor pe serviciile lui Adrian Tudor, Bogdan Stăncuț și Vicent Hunter. Cei trei au încheiat sezonul 2015/2016 în Trivale, reușind într-un final să evite retrogradarea.

Adrian Tudor a semnat o înțelegere valabilă pe două sezoane cu BCM U Pitești. Anul trecut el a evoluat în 28 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin și a avut medii statistice de 5.6 puncte, 2.8 pase decisive și 2.3 recuperări.

Bogdan Stăncuț a bifat 24 de prezențe pentru echipa din Trivale și a avut cifre de 3.5 puncte și 1.6  recuperări în 13.2 minute jucate pe meci.

Vincent Hunter a avut jucat doar 9 partide pentru BCM U Pitești în care a adunat medii statistice de 11.8 puncte și 4.9 recuperări.

Cei trei jucători vor evolua tot sub comanda lui Hristu Șapera, antrenor care a încheiat sezonul pe banca piteștenilor.

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Lot!
    Tinand cont ca in editia urmatoare vor fi doar 5 straini pe foaia de joc, cred ca va fi adus un jucator pentru fiecare pozitie. Cred ca Hunter e o optiune buna pentru pozitia 4 cu avantajul ca poate juca si 5. Cred totusi ca pe 5 vom aduce un pivot clasic. Adi Tudor sper sa dea randament bun la fel ca in ultimele meciuri din sezonul trecut. Stancut mi se pare ca are un potential mult mai mare. Sper sa reusim sa mai transferam 1-2 jucatori autohtoni de o anumita valoare. Din strainii de anul trecut mi-ar placea sa ramana si Diggs si Max. Hai BCMU!

    cu 7 ani în urmă (19.06.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Augustin :

    Memorialul Tordai
    Astept noua echipa a Pitestiului la memorialul Tordai de la Sibiu. Vom vedea atunci ce garnitura isi fac pitestenii si cam cu ce lot vor aborda noul campionat. Emblematic Donald Ross, fostul jucator al Pitestiului! Un MUST pentru orice echipa! Pacat ca a plecat de la ei!

    cu 7 ani în urmă (19.06.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!