Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Tudor: „Meciul 2 capătă în acest moment o importanță sporită pentru echipa noastră”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.05.2015

Adrian Tudor, conducătorul de joc al lui BC Mureș a oferit o declarație pentru csuasesoft.ro după ce echipa a fost învinsă de către ploieșteni în primul meci al finalei LNBM. Fostul jucător de la Asesoft consideră că avantajul luat rapid de prahoveni a fost un factor determinant. Adrian Tudor vede meciul 2 drept unul extrem de important pentru formația sa:

„Ploieștenii au jucat mai bine în startul partidei, lucru ce i-a ajutat să ia un avans destul de consistent într-un timp relativ scurt. Noi am revenit după pauză, am avut momente în care am controlat ostilitățile și cred că am fi putut forța victoria pe finalul jocului. Cum, însă, nu am reușit acest lucru, meciul 2 capătă în acest moment o importanță sporită pentru echipa noastră.”

Adrian Tudor a fost titular în prima partida a finalei LNBM și a terminat cu 3 puncte și 4 pase decisive în 27 de minute jucate.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!