Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Tudor: "Un meci din campionat e mai dificil decât unul în dublă manşă"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.10.2013

Partida dintre BC Timişoara şi CSM Steaua deschide etapa a 5-a a Ligii Naţionale de Baschet. Confruntarea va avea loc vineri seară, de la orele 17:00, şi va fi transmisă în direct de către Digi Sport 1.

Înaintea acestui duel Adrian Tudor a vorbit, pentru site-ul oficial al bucureştenilor, despre adversarul pe care îl vor întâlni la Sala Constantin Jude.

Meciul cu Timişoara va fi cu siguranță mai greu decât cel pe care l-am câștigat aici în Cupă. Cred că întotdeauna un meci din campionat este mai dificil decât unul dintr-o dublă manșă, atunci ei veneau și după o victorie la noi acasă, acum datele sunt cu totul altele, fiecare meci are altă turnură. Dar, am demonstrat în acest început de campionat că putem obține rezultate bune în deplasare și sperăm să facem același lucru și la Timișoara.

Vrem să demonstrăm că cele 55 de puncte marcate în meciul cu Piteștiul au fost un accident. Ne-am dat seama unde am greșit și sperăm cu nu vom mai repeta acele greșeli și vom reuși un rezultat bun în partida de mâine.

Referitor la duelul cu Zlatko Jovanovic, fundaşul originar din Constanţa îşi propune să-i contracareze jocul.

Va fi un duel interesant, îl cunosc bine, am jucat de multe ori împotriva lui și sper ca împreună cu echipa să-i putem contracara jocul. El este motorul echipei timișorene, îi ajută foarte mult în faza ofensivă și dacă vom reuși să-l apărăm bine, va fi în avantajul nostru.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!