Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Adrienne Webb, noul lider la triple marcate într-o partidă din acest campionat

Andreea Vlase

Andreea Vlase
19.12.2017

Adrienne Webb a marcat 22 de puncte în meciul pe care ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe l-a câștigat cu 72-50 cu CS SCM Timișoara în etapa a 10-a. 18 dintre aceste puncte au venit după reușite de la distanță.

Americanca a marcat 6 triple din 12 încercări în prima partidă a formației sale în returul sezonului regulat, cea contra echipei cu care s-a accidentat în debutul stagiunii. Cele 6 reușite reprezintă cea mai bună performanță în actuala ediție de campionat. De altfel, Webb are cea mai bună medie de aruncări de trei puncte reușite pe meci: 2,83. Este urmată de Vorpahl, de la Universitatea Cluj cu o medie de 2,73 triple/meci. Fundașul clujean are cel mai mare total, cu 25 de aruncări reușite de după semicerc în 9 partide, în timp ce Webb a marcat de 17 ori în 6 jocuri.

Precedenta performanță în ceea ce privește triplele reușite într-un meci era de 5. Șase jucătoare au scuturat plasa de la distanță de cinci ori într-o partidă din actuala ediție a LNBF:

Andreea Beldian (în meciul câștigat de Sirius Târgu Mureș cu CSBT Alexandria, scor 88-87)

Sydney Wallace (înlocuitoarea lui Webb cât aceasta a fost accidentată, în meciul câștigat de ACS Sepsi cu CSU Alba Iulia, scor 76-62)

Ancuța Stoenescu (în victoria lui ACS Sepsi în disputa cu Sirius Târgu Mureș, 97-59)

Taneisha Harrison (în meciul pierdut de CSM Satu Mare cu ACS Sepsi, scor 59-78)

Ioana Ghizilă (de la Universitatea Cluj, în succesul cu SCM Timișoara, scor 91-76)

Theairra Taylor (Universitatea Cluj, în eșecul după prelungiri cu CSM Satu Mare, scor 89-91)

CSBT Alexandria este echipa cu cele mai multe reușite de după semicerc, 78 în 9 partide, medie de 8,67. A doua medie o are Universitatea Cluj cu 8,11 reușite de afară, 73 în 9 meciuri. Teleormănencele au reușit cele mai multe triple într-o partidă, 13 în victoria la 40 de puncte cu CSU Alba Iulia, în prima etapă. Au marcat de 12 ori de la distanță într-un meci ACS Sepsi (în victoria cu Sirius Târgu Mureș) și Universitatea Cluj (în succesul cu SCM Timișoara).

*foto: CROW Security / Szigyártó Szabolcs

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!