Stiri Acvile

Adversari EuroBasket 2015 - Letonia depăşeşte Marea Britanie în două rânduri

Radu Bărăian

Radu Bărăian
21.07.2014

Reprezentativele de seniori ale Letoniei şi Marii Britanii s-au întâlnit în zilele de 20 şi 21 iulie la Worcester, în Anglia, cu ocazia a două partide amicale. Viitorii adversari ai României în campania de calificare la EuroBasket 2015, Letonia, a reuşit să se impună în ambele confruntări. 

Marea Britanie vs. Letonia 73-77 (Duminică, 20 iulie)

Marea Britanie: Daniel Clark 15 puncte, Myles Hesson 15 

Letonia: Janis Strelnieks 15, Janis Blums 14, Rolands Freimanis 13   

Marea Britanie vs. Letonia 68-76 (Luni, 21 iulie)

Marea Britanie: Daniel Clark 19, Ashley Hamilton 12

Letonia: Janis Blums 17, Andrejs Grazulis 12, Rolands Freimanis 10, Janis Timma 10   

Naţionala ţării noastre se va duela cu Letonia în două rânduri în luna august cu ocazia partidelor din cadrul campaniei de calificare le Campionatul European de anul viitor. Meciurile vor avea loc în 17 august la Riga, respectiv în 27 august la Sibiu. România şi Letonia se vor mai întâlni în grupă şi cu reprezentativele similare ale Slovaciei şi Suediei.

*Foto: eurobasket2013.org

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!