Stiri

Adversari EuroChallenge - Trabzonspor a pierdut cu Tofas în prelungiri

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.03.2015

Trabzonspor Medical Park, viitoarea adversară a Energiei Târgu Jiu din semifinalele EuroChallenge, a pierdut ultimul meci jucat în campionatul din Turcia, în deplasare, pe terenul celor de la Tofas. Trabzon a cedat cu 84-91, într-un meci care a avut nevoie de o repriză de prelungiri pentru a-și desemna câștigătoarea. 

Gazdele de la Tofas și-au adjudecat primele două sferturi cu parțiale de 19-16, 23-19, respectiv ultimul cu 16-15. Trabzonspor a câștigat doar sfertul 3 cu 28-20, iar la finalul timpului regulamentar, tabela indica 78-78. În repriza de prelungiri, amfitrionii s-au impus cu 13-6, ducând scorul final la 91-48. 

Cel mai bun om de la Trabzon a fost Dwight Hardy cu 26 de puncte marcate, în timp ce de la Tofas, Lamar Patterson a pus 20 de puncte pe tabela de marcaj. 

În prezent, Trabzonspor ocupă poziția a 11-a în prima ligă din Turcia, având la general un bilanț de 10 meciuri câștigate și 13 pierdute.

*Foto: Facebook Trabzonspor Basketbol Kulübü

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!