Stiri

Adversari EuroChallenge - Tranbzonspor l-a numit pe Nenad Markovic ca antrenor principal

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
23.11.2014

Trabzonspor a apelat la serviciile lui Nenad Markovic pentru a acoperi postul de antrenor principal. Hakan Demir, tehnicianul care începuse sezonul pe banca turcilor a demisionat în urma rezultatelor slabe înregistrate în prima ligă a Turciei.

Trabzonspor este ultima în TBL, după ce în primele 7 partide a câștigat un singur meci. În ultimul meci, jucat pe 22 noiembrie, Trabzon a pierdut pe terenul lui Darussafaka, o echipă nou promovată în TBL.

Nenad Markovic este un antrenor bosniac în vârstă de 46 de ani care a antrenat ultima dată pe KAO Dramas în Grecia, în sezonul 2013/2014. În cariera sa de antrenor, Markovic a mai fost la cârma lui Panionios tot în Grecia și la Bosna Royal în țara natală. Ca și jucător, Nenad Markovic a avut o cariera frumoasă, trecându-și în CV echipe precum Olympiakos, Limoges, Hapoel Tel Aviv, Joventut Badalona, Valencia, Panionios sau Estudiantes Madrid.

Trabzonspor și U BT Cluj-Napoca se vor întâlni pe 9 decembrie în Turcia pentru meciul retur. În partida de la Cluj-Napoca, turcii s-au impus la limită cu scorul 81-80, după prelungiri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!