Stiri

Adversari EuroChallenge - Victorie pentru Enel Brindisi înaintea meciului cu Energia

Radu Bărăian

Radu Bărăian
26.01.2015

Pentru echipele din Grupa I din FIBA EuroChallege weekend-ul care tocmai s-a încheiat nu a fost unul foarte strălucit, italienii de la Enel Brindisi fiind singurii care au reușit să-și adjudece victoria. 

Chiar înaintea duelului direct cu Energia Târgu Jiu, echipă care a pierdut la Timișoara în campionat, Enel Brindisi a trecut pe teren propriu de penultima clasată din „Cizmă”, VS Pesaro, scor 101-93. Cei mai buni oameni ai celor de la Enel au fost Marcus Denmon și Jacob Pullen, ambii cu câte 26 de puncte marcate. În acest moment, Brindisi ocupă locul 5 în puternicul campionat italian, având un bilanț de 10 victorii și 6 înfrângeri. 

Echipa care a trecut în runda precedentă de Energia în EuroChallenge, BC Astana, a fost învinsă pe teren propriu de BC Enisey, scor 86-95, într-un meci din cadrul Ligii VTB. Cel mai bun om al grupării din Kazakhstan în acel duel a fost Rasid Mahalbasic cu 21 de puncte și 5 recuperări. Astana e pe 10 în VTB cu un record de 6 meciuri câștigate și 9 pierdute. 

În fine, belgienii de la Okapi Aalstar, echipa învinsă de oltenii noștri în prima etapă, au cedat pe terenul unei alte echipe din EuroChallenge, Antwerp Giants, scor 69-91. Taylor Brown cu 19 puncte și Abe Lodwic cu 17, au fost principalii marcatori ai celor de la Okapi. Aceștia se situează pe ultima poziție a podiumului din Belgia cu 9 victorii la activ și 6 înfrângeri. 

Energia Târgu Jiu se va deplasa miercuri în Peninsulă pentru confruntarea cu Enel Brindisi, în timp ce Okapi Aalstar și BC Astana se vor duela în Belgia marți. 

*Foto: fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!