Stiri

Adversari EuroCup - Hapoel Ierusalim l-a înregimentat pe Mansah-Bonsu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.11.2014

Hapoel Ierusalim și-a întărit lotul prin aducerea jucătorului britanic Pops Mensah-Bonsu. În vârstă de 31 de ani, sportivul măsoară 2.06 metri și poate juca atât ca extrema de forță cât și ca pivot clasic. Mensah-Bonsu vine la Hapoel după ce în sezonul trecut a jucat pentru Galatasaray, echipă alături de care a evoluat și în Euroligă.

În sezonul trecut, Pops Mensah-Bonsu a bifat 18 partide în Euroligă, un de a strâns medii statistice de 8.4 puncte și 6.5 recuperări în 21.4 minute pe meci, pentru o eficiență de 11.5 unități.

Pops Mensah-Bonsu este un adevărat globetrotter. În cariera sa, gigantul britanic a schimbat peste 16 echipe. El a debutat în 2006 la Dallas Mavericks, după care a mai trecut pe la Benetton Treviso, BC Granada, Joventut Badalona, San Antonio Spurs, Toronto Raptors, Houston Rockets, CSKA Moscova, New Orleans Hornets, ASVEL Lyon, Besiktas, Sevilla, EA7 Milano, Galatasaray plus alte două peripluri în NBA D-league.

Ca și trofee, Mensah-Bonsu are în palmares un titlu în Liga VTB, un titlu EuroChallenge, și un titlu național în Turcia. El a fost desemnat jucătorul anului în Turcia în anul 2012 și MVP-ul Final Four-ului din EuroChallenge, în același an.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!