Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Al 5-lea double-double stagional pentru Titus Nicoară

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.01.2014

Titus Nicoară a fost cel mai bun jucător om al celor de la CSM Oradea în meciul pierdut de aceștia la Cluj, cu ”U” BT Mobitelco, scor 69-70. Titus a izbutit aseară cel de-al 5-lea double-double stagional din actuala ediție de campionat. 

În 34 de minute petrecute pe parchet, baschetbalistul orădean a marcat 16 puncte și a avut 12 recuperări (7 defensive/5 ofensive). De asemenea, acesta a mai contribuit cu 2 pase decisive și 5 mingi pierdute, pentru un total de 19 unități la eficiență, fiind cea mai bună cifră din lotul orădenilor. Titus a terminat partida cu procentaje de 62% (8/13) din interiorul semicercului, 0% (0/1) de la 3 puncte, 0% (0/0)  de la linia de pedeapsă. 

Precedentele 4 partide în care jucătorul român a terminat în double-double au fost jucate, în tur, împotriva echipelor BC Timișoara (21 puncte, 13 recuperări), BCM U Pitești (18 puncte, 12 recuperări), Gaz Metan Mediaș (24 puncte, 14 recuperări), respectiv ”U” BT Mobitelco (20 puncte, 10 recuperări). 

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!