Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Al cincelea double-double stagional pentru Branko Cuic

Paul Olar

Paul Olar
16.02.2014

Branko Cuic a fost unul dintre cei mai buni oameni ai lui Dorin Pintea în disputa cu Timba Timișoara. "Alb-negrii" s-au impus la diferență de 12 puncte, 80-92, iar sârbul amintit a realizat al cincelea double-double stagional.

Experimentatul fundaș a petrecut pe parchet 34:50 minute, perioadă în care a avut 3/5 din interiorul semicercului, 1/5 din spatele arcului de cerc și 11/12 de la linia de pedeapsă, pentru un total de 20 de puncte. Fostul baschetbalist al lui BC Mureș a recuperat și 11 mingi, 6 dintre ele fiind prinse sub propriul panou.

Statisticile jucătorului ex-iugoslav au format un indice al eficienței de 23, cel mai mare din tabăra clujeană.

În actualul sezon, Branko are medii de 10.5 puncte, 5.8 recuperări și 5.2 pase decisive.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!