Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Al doilea meci al semifinalei dintre ”U” Cluj și ACS Sepsi SIC se dispută joi

Valentin Todea

Valentin Todea
11.04.2018

Universitatea Cluj-Napoca găzduiește formația ACS Sepsi SIC în cea de-a doua partidă din cadrul semifinalelor Ligii Naționale de Baschet Feminin. Confruntarea va avea loc joi, 12 aprilie, începând cu ora 18:00 în Sala Sporturilor „Horia Demian” și va putea fi urmărită pe FRB TV.

Elevele lui Zoran Mikes s-au impus în prima încleștare din Sepsi Arena cu scorul de 97-69, într-o seară în care și-au dominat adversarele la aproape toate capitolele. Remarcatele acelei partide au fost Nathalie Fontaine din gruparea covăsneană cu 19 puncte, 9 recuperări, 2 pase decisive pentru un total de 26 de unități la eficiență și Olena Samburska de la formația clujeană cu 16 puncte, 3 recuperări, 6 assist-uri și 16 unități la capitolul eficiență.

Gruparea alb-verde a câștigat patru din cele cinci confruntări din această stagiune cu trupa pregătită de Dragan Petricevic. ”Studentele” au ieșit victorioase din ultima partidă disputată în arena de pe Someș, scor 77-68, la începutul lunii februarie.

Arbitrii acestui meci sunt Andrada Csender, Șerban Rașoga și Andrei Răileanu. Andrada Csender a mai oficiat trei dueluri dintre Sepsi și Universitatea din acest sezon.

*Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!