Stiri Cupa României Feminin

Alba Iulia se califică fără probleme în sferturile Cupei

Noémi Csiki

Noémi Csiki
24.09.2014

Cupa României

Optimi de finală - retur

64-104
(13-25, 11-29, 26-25, 14-25) 

Sala Sporturilor Tîrgu Mureș 

  Statistica  

CSU Alba Iulia a trecut fără probleme de Nova Vita Tîrgu Mureș și în returul optimilor de finală ale Cupei României.

După ce au câștigat meciul tur acasă cu scorul 97-56, jucătoarele din Alba s-au impus astăzi la Tîrgu Mureș la o diferență similară de scor.

Echipa mureșeană a folosit o rotație de șapte jucătoare, în timp ce la Alba Iulia au evoluat zece jucătoare. Elisbeth Pavel nu a evoluat nici în partida tur, nici în retur.
Oaspetele s-au instalat la conducere încă din primul sfert și au continuat să își mărească avantajul până la sfârșitul meciului. Cel mei reușit sfet pentru Nova Vita a fost al treilea, pe care l-au câștigat (26-25) după ce au marcat de patru ori de la distanță în decursul a zece minute, dar soarta partidei era deja decisă. 

Remarcata partidei a fost Wumi Agunbiade care a reușit un double-double-double, cu 22 de puncte, 21 de recuperări și 6 pase decisive. Valencia McFarland a contribuit cu 14 puncte, 5 recuperări și 8 pase decisive, iar Jessica Kustner cu 18 pucnte și 8 recuperări.
De la Nova Vita, Suzanne Grossnickle a reușit un double-double (13 puncte și 13 recuperări), iar Lindsay Montgomery a adăugat 18 puncte și 6 recuperări.

Scorul final a fost 64-104, iar scorul combinat al celor două întâlniri, 201-120 pentru Alba Iulia, cea mai mare diferență în optimile de finală.

Pentru CSU Alba Iulia, Liga Națională va începe cu meciul împotriva Phoenix Galați, iar Nova Vita se va deplasa la București pentru a juca cu Rapid în prima etapă, care va avea loc în acest sfârșit de săptămână.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!