Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Kostoski continuă alături de BCM U Pitești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.06.2017

Aleksandar Kostoski rămâne la BCM U Pitești pentru încă un sezon. Anunțul a fost făcut de agentul jucătorului în cursul zilei de astăzi, 16 iunie.

În vârstă de 29 de ani, Aco Kostoski a ajuns pe parcursul sezonului la BCM U  Pitești. El a bifat 21 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin, acolo unde a adunat cifre statistice de 12.2 puncte, 2.7 recuperări și 5.7 pase decisive pentru un index al eficienței de 15.0 unități în 31.4 minute jucate în medie pe meci.

Cea mai bună performanță a sezonului 2016/2017 a lui Aco Kostoski a fost înregistrată într-un meci de playoff cu Steaua CSM EximBank, când fundașul care măsoară 1.88 metri a acumulat 33 de puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări pentru un indice al eficienței de 36 de unități.

De-a lungul carierei sale, Aco Kostoski a mai evoluat la Rabotnicki, BCM Gravelines, Vardar Skopje, Torus, Kumanovo și MZT Skopje. Baschetbalistul născut la Skopje a jucat 8 partide și în ediția 2008/2009 a LNBM pentru CSU Cuadripol Brașov.

BCM U Pitești îi mai are sub contract în acest moment pe Adrian Tudor și Vlad Corpodean, componeți ai lotului național care a început pregătirile pentru EuroBasket 2017.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Da!
    Un jucator excelent! Bravo! Hai Pitesti!

    cu 6 ani în urmă (16.06.2017) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    E ok
    Sper sa.i fi trecut accidentarile..

    cu 6 ani în urmă (16.06.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!