Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Mladenovic: „Partidele amicale disputate în presezon nu reflectă adevărata noastră valoare”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.09.2015

 

Aleksandar Mladenovic, pivotul formației BCM U Pitești, a vorbit într-o scurtă declarație despre parcursul echipei sale în partidele amicale, acolo unde are până în prezent un bilanț de două victorii și patru înfrângeri. 

Cu siguranță, aceste șase partide amicale pe care le-am disputat nu reflectă adevărata noastră valoare. Meciurile disputate în presezon au rolul de a omogeniza lotul, de a închega relațiile de joc. Noi nu am avut tot lotul la dispoziție, am avut jucători accidentați, iar unii dintre băieții din echipă nu au evoluat foarte mult în ediția precedentă de campionat. Sunt sigur că atunci când vom avea lotul complet, iar toți jucătorii vor fi sănătoși, vom fi o echipă puternică. În această perioadă este important să muncim mult și să folosim mulți jucători în sistem”, a declarat sportivul pentru site-ul oficial al clubului din Trivale.

Băieții pregătiți de Jovica Arsic se vor deplasa acum la Târgu Mureș pentru Cupa Mureșul, turneu amical care se desfășoară în perioada 11-13 septembrie. Argeșenii se vor duela în Ardeal pe rând cu BC Mureș, Gaz Metan Mediaș și Dinamo București. 

*Foto: scmpitesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!